Αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο του φορέματος του Βασίλη Ζούλια που φόρεσε η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Κίνα

14:44 8/11/2019 - Πηγή: InStyle

Ο Βασίλης Ζούλιας έχει δηλώσει πολλές φορές τον θαυμασμό και την υποστήριξη στη Μαρέβα Μητσοτάκη τόσο σε συνεντεύξεις του όσο και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Αυτή την υποστήριξη αποφάσισε να τιμήσει η σύζυγος του πρωθυπουργού επιλέγοντας να φορέσει για πρώτή φορά δημιουργία έλληνα σχεδιαστή μόδας και όχι δημιουργία του προσωπικού brand της Zeus + Dione.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη συνόδευσε τον πρωθυπουργό στην Κίνα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης

της Σαγκάης, όπου η Γαλλία, η Ελλάδα και η Τζαμάικα ανήκουν στις τιμώμενες χώρες. Το ζευγάρι παρευρέθηκε στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Xi Jinping προς τιμήν των ηγετών των τιμώμενων χωρών με την κ.Μητσοτάκη να κλέβει τις εντυπώσεις με το maxi σμαραγδί φόρεμα της.

Το φόρεμα ήταν του Βασίλη Ζούλια, ο οποίος είχε ως στόχο να δημιουργήσει ένα φόρεμα απλό και λιτό ώστε να αναδεικνύει την προσωπικότητά της χωρίς τίποτε περιττό. Ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε διπλό σατέν ντουσέζ ύφασμα για το φόρεμα, ενώ επέλεξε το ανοιχτό σμαραγδί χρώμα.

Το αρχικό σχέδιο του φορέματος όμως δεν ήταν ακριβώς αυτό. Ο Βασίλης Ζούλιας είχε αρχικά σχεδιάσει ένα φόρεμα που είχε όλη την πλάτη ανοιχτή, αλλά και ένα σκίσιμο μέχρι το γόνατο. Καθώς η Μαρέβα Μητσοτάκη θα παρευρισκόταν σε ένα επίσημο δίπλο, αυτά τα σκισίματα δεν θα μπορούσαν να μείνουν. Έτσι ο σχεδιαστής άλλαξε το φόρεμα χωρίς τα σκισίματα, ενώ η επιλογή του χρώματος ήταν της ίδιας της κ.Μητσοτάκη.

Το αρχικό σχέδιο του φορέματος του Βασίλη Ζούλια που φόρεσε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη: Η τουαλέτα που έκλεψε τις εντυπώσεις στην Κίνα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτό, Βασίλη Ζούλια, Μαρέβα Μητσοτάκη, Κίνα,afto, vasili zoulia, mareva mitsotaki, kina