Η έκκληση της Φαίης on air στο “Πρω1νό”: “Μπορεί να ανησυχήσει τους δικούς μου”

Το πρωί της Πέμπτης (7/11) η Φαίη μας αποκάλυψε στον αέρα του “Πρω1νού” την περιπέτεια που είχε με το αυτοκίνητο της κατά τη διάρκεια που πήγαινε στη δουλειά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Ερχόμουν στη δουλειά… και βγήκα από το δρόμο. Αμάν, αμάν… Μιλούσα στο τηλέφωνο, είχα ανοιχτή ακρόαση. Όλα καλά. Ήρθαν οι άνθρωποι από την ασφαλιστική να βάλω μία υπογραφή. Ευτυχώς δεν χτύπησα. Απλά σκάσανε δύο λάστιχα. Δεν λέτε που έφτασα; Εγώ μόνη μου. Δεν έφταιγε κανείς”.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα. 

Τα όσα είπε η Φαίη έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ωστόσο σε κάποια sites

το θέμα παρουσιάστηκε ως αρκετά σοβαρό. Έτσι, σήμερα έκανε έκκληση σε όλους όσοι το έγραψαν με μια δόση υπερβολής να αλλάξουν κάποιες λέξεις στα άρθρα τους γιατί προκλήθηκε ανησυχία στους δικούς της ανθρώπους.

“Χθες είχα πει ότι είχα ένα θεματάκι με το αυτοκίνητο και τώρα βλέπω στα sites που το γράφετε λίγο σα να είναι σοβαρό. Επειδή είναι ένα θέμα που μπορεί να ανησυχήσει τους δικούς μου και το γράφετε λίγο με υπερβολή, αν μπορείτε να αλλάξετε κάποιες λεξούλες για να μην παίρνει μια άλλη έκταση. (…) Αν είχατε την καλή διάθεση!”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Βίκυ Καγιά: Η απάντησή της στις κατηγορίες της Μαρτίνας Χαφιιτσούκ για το GNTM! 

Βάσω Λασκαράκη: Αποκαλύπτει πώς αντιδρά ο σύζυγός της στις ερωτικές σκηνές στη σειρά “Έρωτας Μετά” 

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε: “Του είπα πως θα τον σκοτώσω”  

Keywords
Τυχαία Θέματα