Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω σύνδρομο Crohn, υπήρξαν περίοδοι που δεν μπορούσα να φάω»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για τον δύσκολο χειμώνα που έζησε, την αρνητική δημοσιότητα που βίωσε μια περίοδο στη ζωή της, το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί αλλά και τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά.

Για τον δύσκολο χειμώνα που βίωσε: «Ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν χάλια. Ήταν δύσκολος χειμώνας, δεν πέρασα καλά. Συνέβησαν άσχημα πράγματα και με

την υγεία του μπαμπά μου και σε προσωπικό επίπεδο. Υπήρχαν δυσκολίες και πίεση μεγάλη… Το θέμα της υγείας του μπαμπά μου υπάρχει εδώ και έναν χρόνο, τον Ιανουάριο είχαμε μία έξαρση αλλά τώρα πάνε καλύτερα τα πράγματα…».

Για το ατύχημα που είχε λίγο πριν από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε: «Στην τελευταία παράσταση της “Αυλής των Θαυμάτων”, έπεσα σε ένα σκαλοπάτι και γύρισε το δάχτυλο του ενός χεριού μου. Αυτό έγινε ένα τέταρτο πριν φύγω από το σπίτι για την παράσταση. Έπαιξα με τον νάρθηκα στο χέρι».

Για τα τραύματα που υπάρχουν μέσα της: «Υπάρχουν αρκετά τραύματα μέσα μου. Από τον χωρισμό των γονιών μου όταν ήμουν παιδί ενδεχομένως… Υπήρχαν στιγμές μέσα στη ζωή μου που ήταν τραυματικές αλλά με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας της έχω ξεπεράσει».

Για την άσχημη αντιμετώπιση που έζησε μία περίοδο από τα Μέσα: «Θυμάμαι μία φορά ήμουν σε ένα σοκάκι και ήρθαν τρεις φωτογράφοι και με εγκλώβισαν ενώ παράλληλα υπήρχε και κάμερα… Αυτό ήταν παρενόχληση, στον καιρό του #metoo αυτό ήταν για καταγγελία. Εγώ έκλαιγα και φωνάζαν άνθρωποι από τα μηχανάκια “αφήστε την κοπέλα”. Αυτοί μου έλεγαν “σου αρέσει τώρα, σου αρέσει;” Έχω πολλά τέτοια, έβαζαν κάτι απαράδεκτους τίτλους στα εξώφυλλα και αυτό είναι παραβίαση, βιασμός… Είχα πληγωθεί πάρα πολύ. Γινόταν πλήρης αλλοίωση αυτών που έλεγα στις συνεντεύξεις».

Για το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί: «Το αυτοάνοσο ξεκίνησε τότε… Έκανα κακό στον εαυτό μου. Η δύσκολη περίοδος κράτησε σίγουρα μια τετραετία. Μέχρι να παντρευτώ, μέχρι τα 32 κράτησε αυτό, μετά ήταν όλα καλά… Το αυτοάνοσο πρέπει να το διαχειρίζεσαι. Τώρα έγινε η διάγνωση, όλα καταλήγουν ότι έχω σύνδρομο “Crohn”. Τον χειμώνα δεν μπορούσα να φάω, να καταπιώ, μου δημιουργούσε πρόβλημα στην πρόσληψη της τροφής. Τώρα είμαι λίγο καλύτερα…».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη της Κατερίνας Παπουτσάκη:

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Το άλμπουμ της βάφτισης της κόρης τους, Ιωάννας

 Ιωάννα Μαλέσκου: «Καρφώνει» τον Ουγγαρέζο – «Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου»

 Βάνα Μπάρμπα στο Πρω1νό: «Έχω πάθει μεγάλη ζημιά, με πρόδωσαν φίλοι μου και τρέχω εδώ και ένα μήνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα