Βάνα Μπάρμπα στο Πρω1νό: «Έχω πάθει μεγάλη ζημιά, με πρόδωσαν φίλοι μου και τρέχω εδώ και ένα μήνα»

Λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό του Πρω1νού, όπου έδωσε συνέντευξη στη Φαίη και στον Γιώργο Λιάγκα, η Βάνα Μπάρμπα έκανε μια αποκάλυψη που σόκαρε τους παρουσιαστές. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε on air ότι έχει πάθει μια μεγάλη ζημιά, καθώς την πρόδωσαν κάποιοι φίλοι της.

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως στήθηκε μια πλεκτάνη εις βάρος της και εδώ και ένα μήνα προσπαθεί να το αντιμετωπίσει. Μάλιστα, η ίδια υποσχέθηκε πως όταν είναι σίγουρη για το όνομα του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία,

θα μιλήσει δημόσια με λεπτομέρειες.

«Πέρασα πολύ μεγάλες προδοσίες με ανθρώπους που κι εγώ θα καταγγείλω στη Δικαιοσύνη προσεχώς. Ήταν τρομακτικό! Είναι απίστευτο, ήταν προδοσία. Χρησιμοποίησαν το όνομά μου. Είναι τρομερό, την έχω πατήσει από φίλους… Είναι μεγάλος επιχειρηματίας που ανήκει στον χώρο των Media. Θα το πω όταν είμαι 100% σίγουρη.

Είναι απίστευτο από που έπαθα, μεγάλη ζημιά. Πρέπει να είμαι σίγουρη ότι το έκανε ο ίδιος και μετά θα το μάθετε όλοι! Αυτός που έχει πράξει άσχημα πρέπει να το πληρώνει. Και πρέπει να βγαίνουν όλα στο φως! Πραγματικά έπαθα ζημιά, ένα μήνα τώρα τρέχω και είμαι μια μάνα με ένα παιδί. Αν είναι αυτός από πίσω, από μένα θα πάρει μήνυση και θα το μάθετε σύντομα.

Μεγάλη ζημιά, δεν μπορώ να σου πω τίποτα. Εκείνη την ημέρα πήρα τη Λίτσα τηλέφωνο. Ό,τι μου είπε το ένιωσα…Θέλω λίγο χρόνο για να μιλήσω. Είναι ιδιοκτήτης, έχουν κάνει χιλιάδες εκβιασμούς, μεγάλη ζημιά σε πολύ κόσμο και τους αφήνουν και απλήρωτους. Σε μένα λοιπόν, στη Βάνα Μπάρμπα δεν περνάνε αυτά! Είμαι μια γυναίκα μόνη μου και λέω σε κάθε γυναίκα ότι υπάρχουν δικηγόροι γυναίκες που δεν παίρνουν χρήματα», ήταν τα λόγια της Βάνας Μπάρμπα.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Απαντούν στο Πρω1νό γιατί αποχώρησαν από το «Asia Express»

 Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου στο δικαστήριο

 Γιώργος Καραμίχος: «Όταν πήγα στο “Καφέ της Χαράς” έφαγα πολύ βρισίδι, φίλοι σταμάτησαν να μου μιλάνε»

Keywords
Τυχαία Θέματα