Hugh Jackman: Εμφανίστηκε στη σειρά Τhe Simpsons

15:36 23/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Hugh Jackman έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά Τhe Simpsons κατά τη διάρκεια του φινάλε της 33ης σεζόν.

Στο επεισόδιο με τίτλο «Poorhouse Rock», που προβλήθηκε χθες 22 Μαΐου, ο Αυστραλός ηθοποιός, τραγουδιστής, χορευτής και παραγωγός υποδύθηκε τον επιστάτη που εργάζεται στο πυρηνικό εργοστάσιο μαζί με τον βασικό χαρακτήρα της σειράς animation,

Χόμερ Σίμσον. Όταν ο Μπαρτ επισκέπτεται τον πατέρα του στην εργασία, ο επιστάτης τραγουδά για το πώς ευημερούσε η αμερικανική μεσαία τάξη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, επιτρέποντας σε ανθρώπους όπως ο Χόμερ να πετύχουν.

Το θέμα του τραγουδιού ήταν απάντηση σε άρθρο του 2021 στο «The Atlantic» με τίτλο «The Life In The Simpsons Is Nonger Attainable», το οποίο υποστήριξε ότι η εργασία του Χόμερ να συντηρεί μια οικογένεια με μισθό της εργατικής τάξης είναι «μια σχεδόν ονειρικά ασφαλής επιβίωση που τώρα φαίνεται απρόσιτη για πάρα πολλούς Αμερικανούς».

Is that a new carbon blob in Sector 7-G, @RealHughJackman? pic.twitter.com/8xjZ7HqxV7

— The Simpsons (@TheSimpsons) May 23, 2022



Μιλώντας στο EW για το άρθρο, ο συγγραφέας του επεισοδίου, Τιμ Λονγκ εξήγησε ότι πρώτα «νόμιζε ότι ήταν αστείο» προσθέτοντας: «Όσο περισσότερο το σκεφτόμασταν, τόσο περισσότερο πιστεύαμε ότι το “The Atlantic” είχε νόημα. Ο Χόμερ ανήκει πραγματικά στην τελευταία γενιά ανθρώπων που μπορούν να έχουν μια καλή δουλειά μεσαίας τάξης με προνόμια δια βίου, χωρίς κάποιου είδους ανώτερο πτυχίο».

«Δεν υπάρχει περίπτωση ο Μπαρτ να το έχει αυτό. Και μετά αφού το συζητούσαμε για λίγες μέρες, καταλήξαμε στο αναπόφευκτο συμπέρασμα: Πρέπει να είναι μιούζικαλ!».

And Bart… there *will* be a test.

: @RBReich pic.twitter.com/d1Vye5V3lt

— The Simpsons (@TheSimpsons) May 23, 2022

Μαζί με τον Jackman , στο επεισόδιο εμφανίστηκαν και ο πρώην υπουργός Εργασίας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Ράιχ, ο οποίος εξήγησε στο τέλος του την παρακμή της αμερικανικής μεσαίας τάξης.

Uh, anyone got a fire extinguisher? pic.twitter.com/25n2tIhXMk

— The Simpsons (@TheSimpsons) May 23, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα