Ιωάννα Μαλέσκου: «Καρφώνει» τον Ουγγαρέζο – «Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου»

Τη δική της απάντηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο θέλησε να δώσει η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Love it» το πρωί της Δευτέρας 23/5.

Η αρχή έγινε, όταν η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και εξομολογήθηκε στον Νίκο Μουτσινά ότι για περίοδο ένιωσε ότι βρίσκεται στο Μάτι του Κυκλώνα και έτσι χρειάστηκε να αποστασιοποιηθεί και να βρει αυτό που θέλει, το οποίο είναι η ηρεμία της.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρακολουθώντας τη συνέντευξη της Ιωάννας Μαλέσκου, θέλησε να τη διορθώσει μέσα από τη στήλη του στο Youfly.com για τη χρήση

της συγκεκριμένης έκφρασης: «Η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε πως ήταν στο “μάτι του κυκλώνα” για μια περίοδο. Επειδή είναι λάτρης της σωστής χρήσης των λέξεων και των εννοιών, στο “Μάτι του Κυκλώνα” επικρατεί ηρεμία, αλλά να της το πείτε με τρόπο, σας παρακαλώ πολύ».

Από την πλευρά της, λοιπόν, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το καρφί του Δημήτρη Ουγγαρέζου και έτσι απάντησε, λέγοντας: «Αυτό το Μάτι του Κυκλώνα… Θα μας ακούει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που έχει δώσει μια ιδιαίτερη εξήγηση σε αυτό το οποίο σημαίνει. Αλλά με μεγάλη χαρά ή θα του κάνω ένα tweet ή θα του στείλω ένα μήνυμα για το τι ακριβώς σημαίνει για εμάς που μετεωρολογικά δεν έχουμε γνώσεις ούτε όμως οφείλουμε να έχουμε γνώσεις και αν όντως μπει στο Μάτι του Κυκλώνα εκεί που επικρατεί ηρεμία, να δούμε πως θα αισθάνεται αλήθεια. Ήρεμος και χαλαρός; Τι καλά που είναι εδώ;Έλα Δημήτρη, τα φιλάκια μου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό 23/5: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 Βάνα Μπάρμπα στο Πρω1νό: «Έχω πάθει μεγάλη ζημιά, με πρόδωσαν φίλοι μου και τρέχω εδώ και ένα μήνα»

 Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Απαντούν στο Πρω1νό γιατί αποχώρησαν από το «Asia Express»

Keywords
Τυχαία Θέματα