Γιώργος Καραμίχος: «Όταν πήγα στο “Καφέ της Χαράς” έφαγα πολύ βρισίδι, φίλοι σταμάτησαν να μου μιλάνε»

Ο Γιώργος Καραμίχος παραχώρησε συνέντευξη στον Θανάση Πάτρα και το «Mega Καλημέρα» και μίλησε για το πώς αποφάσισε να κάνει τηλεόραση ενώ στην αρχή της καριέρας του δεν ήθελε καθόλου ενώ εξομολογήθηκε πως πολλοί φίλοι του σταμάτησαν να του μιλάνε, όταν έκανε το «Καφέ της Χαράς».

«Έκανα τηλεόραση ενώ δεν ήθελα. Όταν βγήκα από το Εθνικό, ήταν ντροπή κάποιος να κάνει τηλεόραση. Ακόμη και τώρα υπάρχει ενοχή για την τηλεόραση και είναι πολλοί οι ηθοποιοί που το νιώθουν αυτό

και είναι πολλοί και οι σκηνοθέτες, που επειδή έχεις κάνει τηλεόραση, δεν θα σε πάρουν στον κινηματογράφο ή στο θέατρο», είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Αναφερόμενος στον λόγο που τελικά δέχτηκε την πρόταση για σίριαλ στην τηλεόραση, ο ηθοποιός εξήγησε: «Εγώ έπρεπε να κάνω μια εγχείρηση στη μέση μου. Κλείνω ραντεβού και μου λένε ένα ποσό, το οποίο ήταν 20 μηνιάτικα από αυτά που έπαιρνα στο θέατρο. Δεν τα είχα με τίποτα τα λεφτά. Είχα δώσει το κινητό, που μόλις είχα πάρει, στον κολλητό μου και ενώ είμαστε στο αυτοκίνητο μου λέει ότι έχω ραντεβού για δουλειά στην τηλεόραση. Εγώ του είπα ότι δεν κάνω τηλεόραση και εκείνος μου απάντησε ότι ο πατέρας μου πουλάει το τρακτέρ του για να κάνω εγώ την εγχείρηση. Μου είπε “θα κάνεις τηλεόραση για να είσαι αξιοπρεπής ως άνθρωπος και να πληρώσεις την επέμβαση και μετά κάνεις όση κουλτούρα θέλεις”».

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς», ο Γιώργος Καραμίχος είπε: «Όταν με είχαν πάρει για το “Καφέ της Χαράς” θυμάμαι ότι έφαγα πολύ βρισίδι και από πολύ κόσμο… Θυμάμαι ότι κάποιοι φίλοι μου σταμάτησαν να μου μιλάνε επειδή θα έκανα ξανά τηλεόραση. Δύο φορές, μάλιστα, με έχουν φτύσει στον δρόμο για ρόλο που έκανα. Μία φορά για το “Καφέ της Χαράς” και μία για το “Λένη”.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Καραμίχος:

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό: Συναγερμός στις Φυλακές Κορυδαλλού – Πώς αντέδρασαν Φιλιππίδης – Λιγνάδης

 Κώστας Κωστόπουλος: Θα κινηθεί νομικά κατά της Άννας Τσουκαλά μετά τη δημόσια καταγγελία της

 Γιώργος Παπαδάκης: Με κορονοϊό η σύζυγός του – Όσα είπε στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα