Καλημέρα Ελλάδα: Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε όλη την αλήθεια για την απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή!

Η Μπάγια Αντωνοπούλου απουσιάζει τις τελευταίες ημέρες από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα”. Αν και ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τετάρτης εξήγησε πως η συνεργάτιδα του είχε μια αδιαθεσία, τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για οριστική αποχώρηση της.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής, επέλεξε σήμερα το πρωί να μιλήσει ανοιχτά και να δώσει ένα τέλος στα σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Αφού ξεκαθάρισε έμμεσα πως δεν ισχύουν τα όσα γράφονται, αποκάλυψε πως η Μπάγια Αντωνοπούλου, από την επόμενη βδομάδα

θα βρεθεί ξανά στο πόστο της.

“Να σας καλημερίσουμε και να σας καλωσορίσουμε. Λείπει η Μπάγια μας. Και εδώ να δώσουμε ορισμένες εξηγήσεις για τα διάφορα που ακούγονται. Καταρχήν είμαστε μια οικογένεια. Που μπορεί να υπάρχουν εντάσεις, μπορεί και να μην υπάρχουν. Τώρα το τι γράφεται και τι ακούγεται, δεν είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει. Δε μας αφορά όμως.

Η Μπάγια είχε μια φοβερά πετυχημένη παρουσία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και μια φοβερή πίεση όμως. Ο σταθμός την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε άδεια στον Ρογκάκο. Δεν είναι μόνο ο Ρογκάκος. Αν δεν ήταν η Μπάγια δεν θα τα έφερναν βόλτα. Έτσι λοιπόν για λίγες ημέρες, μετά από μια μικρή αδιαθεσία, που συνοδεύεται και από την άδειά της… Και από την άλλη εβδομάδα πάλι εδώ είμαστε. Πάντως είμαστε μια μικρή και ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμα και αν έχουμε μικρές εντάσεις, εμείς ξέρουμε να τις ξεπερνάμε με τον τρόπο μας.

Αυτό για να το λύνουμε το θέμα. Γιατί εμάς μας αρέσει να τα λέμε όλα. Και δεν αφήνουμε άλλους να μιλάνε για μας. Για αυτό αφήνω στην άκρη μικρά η μεγάλα κουτσομπολιά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το κοριτσάκι μας είναι σε άδεια. Και της ευχόμαστε όταν ξαναγυρίσει να είναι γερή και δυνατή.”, ανέφερε on air ο παρουσιαστής!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε για πρώτη φορά την Ντορέττα Παπαδημητρίου ως Ζωή Λάσκαρη στο Μαριχουάνα Stop

Keywords
Τυχαία Θέματα