Nomads Μαδαγασκάρη: «Κόκαλο» έμειναν οι παίκτες με την ανακοίνωση του Σάββα Πούμπουρα! «Θέλω να σας ενημερώσω ότι…»

Μετά από μεγάλη αναμονή το Nomads Μαδαγασκάρη έκανε πρεμιέρα, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Όπως ήδη γνωρίζετε την παρουσίαση του παιχνιδιού επιβίωσης ανέλαβαν ο Σάββας Πούμπουρας και ο Γιώργος Λέντζας.

Οι δύο παρουσιαστές καλωσόρισαν τους τηλεθεατές αναφέροντας πληροφορίες για τη Μαδαγασκάρη, ενώ τους ενημέρωσαν πλήρως για τους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Οι διαγωνιζόμενοι έχουν ήδη χωριστεί σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα είναι οι Λεμούριοι, οι οποίοι απαρτίζονται από τους: Μαριάννα Καμαρωτάκη,

Τόνια Σολανάκη, Αθηνά Κωστοπούλου, Σίσσυ Ζουρνατζή, Δημήτρης Κοργιαλάς, Δημήτρης Μαρμαράς, «DIMAR», Mike, Γρηγόρης Μόργκαν, Δήμος Χαριστέας, Νίκος Χουλιάρας.

Ενώ, η δεύτερη ομάδα είναι οι Κροκόδειλοι, οι οποίοι απαρτίζονται από τους: Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αννίτα Ναθαναήλ, Τραϊάνα Ανανία, Κάτια – «Τίνκερμπελ» – Τσόβγκαν, Χρήστος Βασιλόπουλος, Αλέξανδρος Σήαρς, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Μάριος Ακριβόπουλος, Δημήτρης Κουκουρίκης.

Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο οι δύο ομάδες κλήθηκαν να διαγωνιστούν για το αγώνισμα Επικράτειας. Η νικήτρια ομάδα θα έχει δυνατότητα να μείνει στο «Νησί» που είναι ένας επίγειος παράδεισος. Στο Νησί οι παίκτες θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν: φαγητό, κρεβάτια και μπάνιο. Στη δεύτερη περιοχή που είναι η Σαβάνα όλα αυτά θα λείπουν, κάτι το οποίο οι παίκτες δεν γνώριζαν.

«Η περιοχή νο.1 είναι το Νησί. Είναι ένας μαγικός τόπος. Καταγάλανα νερά, τρομερή αμμουδιά, φανταστικές ανέσεις, αιώρες, κρεβάτια, αρκετό φαγητό, ντους, μπάνιο… Άνεση και χαρά. Αυτά ήθελα να σας πω για το Νησί, θα το ανακαλύψει η ομάδα που θα πάει, ότι αυτά που λέω είναι πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που θα αντικρίσει. Θέλω να μου πείτε πώς έχετε στο μυαλό σας τη δεύτερη περιοχή, την περιοχή που θα πάει η χαμένη ομάδα», τους είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πώς να σας το πω, θέλω να σας ενημερώσω για κάτι. Η δεύτερη περιοχή είναι η Σαβάνα. Είναι ένας άγριος τόπος, αφιλόξενος, ξερός, επικίνδυνος, δεν είναι κι ότι καλύτερο. Θέλω να σας ενημερώσω όλους ότι η Σαβάνα δεν έχει θάλασσα».

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή άφησε «κόκαλο» τους διαγωνιζόμενους.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το Nomads Μαδαγασκάρη:

Δείτε ακόμη: Nomads Μαδαγασκάρη: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το πρώτο αγώνισμα και θα μείνει στο «νησί»!

Keywords
Τυχαία Θέματα