Δείτε το beauty brand που λανσάρει κραγιόν για κάθε ζώδιο

Κάθε ζώδιο έχει τα χαρακτηριστικά του με αποτέλεσμα να του ταιριάζει και ένα συγκεκριμένο beauty look, και δεν το λέμε εμείς, οι ειδικοί το λένε. Για παράδειγμα οι Ζυγοί (μιας και διανύουμε το μήνα των γενεθλίων τους) είναι δυναμικοί, δίκαιοι, ερωτικοί, γεμάτοι μυστήριο αλλά και αναποφάσιστοι. Όσο αφορά το μακιγιάζ, τους ταιριάζουν οι σκούρες αποχρώσεις στα μάτια και

οι καφέ τόνοι στα χείλη.

Η Bite Beauty είναι ένα ιδιαίτερο brand με προϊόντα που απευθύνονται προσωπικά σε κάθε γυναίκα. Τελευταία, στάθηκε στην προσωπικότητα κάθε ζωδίου και δημιούργησε μια σειρά κραγιόν που ονομάζεται Astrology by Bite.

Κάθε μήνας δηλαδή και ένα lipstick, και μία απόχρωση. Στην παρούσα φάση και μέχρι τις 21 Οκτωβρίου το συλλεκτικό Astrology by Bite Amuse Bouche Libra Lipstick έχει την τιμητική του. Είναι ένα απαλό καφέ χρώμα που μπορεί να γίνει dramatic αν η επιδερμίδα είναι ανοιχτόχρωμη ή nude αν είναι πιο σκούρα. Μπορεί να φορεθεί και πρωί και βράδυ, μπορεί να είναι και απαλό και έντονο, και το ένα και το άλλο δηλαδή ακριβώς όπως και η γυναίκα Ζυγός.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bite Beauty (@bitebeauty) στις 4 Οκτ, 2018 στις 1:01 μμ PDT

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες φτάνει και η σειρά του Σκορπιού, κι εδώ είναι τα ωραία και τα δύσκολα. Ζόρικο ζώδιο και στα χείλη πανηγυρικά του ταιριάζει ένα φωτεινό κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα αφιερωμένο στον Άρη που το κυβερνά. Συνδυάζεται με επίσης λαμπερή επιδερμίδα με shimmer σε σημεία όπως τα ζυγωματικά και τα μάτια αλλά και άλλες υπερβολές που είναι σήμα κατατεθέν.

Η Kylie Jenner ανήκει στηο ζώδιο του Σκορπιού και φυσικά αποδεικνύει με τις εμφανίσεις της ότι γνωρίζει πολύ καλά τι ταιριάζει στην προσωπικότητα της και φορά αυτή ακριβώς την απόχρωση όπως φαίνεται και στην φωτογραφία!

Δυστυχώς δεν είμαι ούτε Ζυγός, ούτε Σκορπιός αλλά περιμένω ανυπόμονο δύο μήνες ακόμα για να δω ποια είναι η απόχρωση που ταιριάζει στους Αιγόκερους αν και κάπου πάει το μυαλό μου.

Διαβάστε ακόμη:

H Cara Delevingne ήταν εντυπωσιακή χθες βράδυ στο Λονδίνο!

Τα 4 προϊόντα περιποίησης που αγαπήσαμε και θα παραμείνουν σταθερά στην καθημερινή μας ρουτίνα

Keywords
Τυχαία Θέματα