Αυτή είναι η χειρότερη συμβουλή που σίγουρα έχεις ακούσει για τη σχέση σου

Υπάρχουν πάρα πολλές συμβουλές που θα έχεις ακούσει από φίλους, γνωστούς και συγγενείς όλα αυτά τα χρόνια της ζωής σου σχετικά με τις σχέσεις και τους συντρόφους σου. Και κάποιες από αυτές τις συμβουλές είναι πολύ χρήσιμες και σημαντικές και άλλες θα πρέπει να μπαίνουν και να βγαίνουν από τα αυτιά σου χωρίς να σε επηρρεάζουν καθόλου. Ποιες είναι όμως οι χειρότερες συμβουλές που ίσως έχεις ακούσει και ποια συμβουλή κερδίζει το βραβείο της χειρότερης συμβουλής ever; Διάβασε τη λίστα παρακάτω με τις 3 χειρότερες συμβουλές σχέσεων.

#1. Παίξε σκληρά στο ξεκίνημα της σχέσης
Πόσες φορές έχεις

ακούσει από φίλες σου να σου λένε να αργήσεις να απαντήσεις σε ένα μήνυμα που σου έστειλε ο υποψήφιος σύντροφός σου επειδή έτσι θα τον κάνεις να κολλήσει περισσότερο; Οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων αναφέρουν πως το λίγο παιχνίδι δεν βλάπτει αλλά καλό είναι να μην το παρακάνεις γιατί αυτό το παιχνίδι όσο σκληραίνει μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στο ξεκίνημα μιας σχέσης.

#2. Μην πάτε ποτέ για ύπνο μαλωμένοι
Πρόκειται για τη 2η χειρότερη συμβουλή που θα ακούσεις ποτέ. Με το να πας θυμωμένη για ύπνο δεν πρόκειται να βλάψεις τη σχέση σου όσο κι αν φοβάσαι για αυτό. Οι ειδικοί αναφέρουν πως το να μην μιλήσετε μέχρι να πάτε για ύπνο είναι κάτι το θετικό καθώς σας δίνει τον χρόνο να μείνετε λίγο χωριστά και να ηρεμήσει ο καθένας μόνος του. Έτσι το πρωί τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα ανάμεσά σας.

#3. H διαφορά ηλικίας δεν δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση
Σίγουρα υπάρχουν πολλά ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας που είναι πολύ αγαπημένα και ερωτευμένα αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο να μην ξεκινάς μια σχέση με άτομο με το οποίο έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Οι ειδικοί αναφέρουν πως τα ζευγάρια που είναι πιο κοντά ηλικιακά έχουν καλύτερες και πιο υγιείς σχέσεις.

Διαβάστε ακόμα: 5 τρόποι για να κάνεις καλύτερο σεξ ΑΠΟΨΕ!

Keywords
Τυχαία Θέματα