Ελένη Ράντου: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά έχασε για το νέο της ρόλο!

Η Ελένη Ράντου παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρω1νό και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα παράσταση που θα κάνει, για τα κιλά που έχασε, αλλά και για το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Η “Jasmine” είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κληθεί να κάνω γιατί δεν έχω καμία σχέση. Η επαφή με τον Γούντι Άλεν έγινε πρώτα με τον ατζέντη του και μετά μου έστειλε email ο ίδιος. Έλαβα ένα πολύ εμψυχωτικό email

από τον Γούντι Άλεν που έλεγε ότι ήθελε να το υπογράψω ως ένα νέο θεατρικό γιατί η δουλειά που έχω κάνει ήταν εξαιρετική. Έχω καλέσει τον Γούντι Άλεν να δει την παράσταση αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμη, μου ζήτησε όμως να μάθει τις ημερομηνίες», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Ράντου, και πρόσθεσε: «Έχασα 7 κιλά για το ρόλο, αλλά το πιο οδυνηρό είναι τα τακούνια γιατί δεν το ‘χω καθόλου με την ισορροπία».

Η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί στην εξωτερική της εμφάνιση λέγοντας: «Δεν έχω πολλές ανασφάλειες με την εικόνα μου γιατί έχω πολύ εμπιστοσύνη στην εσωτερική διαδρομή. Η εικόνα του ατσαλάκωτου δε με αφορά καθόλου. Είχα μια σπουδαία ηθοποιό που είχε κάνει διάφορα επεμβατικά και όσο καθόταν ήταν μια χαρά, όταν σηκώθηκε η εικόνα κατέρρευσε».

Μάλιστα, όσον αφορά την επιστροφή του «Κωνσταντίνου και Ελένης» τόνισε: «Πάντα υπήρχε μια κουβέντα στον ΑΝΤ1 για να ξαναγίνει το “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Η επιστροφή στο παρελθόν με τρομάζει γιατί αναμασάς πράγματα που τα έκανες με άλλη ψυχολογία και άλλη συνθήκη».

Τέλος, αποκάλυψε το μεγαλύτερο ψέμα που γράφτηκε για εκείνη: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι όταν ήμασταν γαμήλιο ταξίδι με τον Βασίλη και τους κουμπάρους μας.Στη φωτογραφία είχαν βάλει λεζάντα ότι η κουμπάρα μας ήταν η νέα σχέση του Βασίλη και εμένα με είχαν κόψει από τη φωτογραφία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Αλεξανδράκη – Μηλιώνης: Υπάρχει τρίτο πρόσωπο ανάμεσα τους; Κορίτσι του GNTM φέρεται να είναι η «πέτρα του σκανδάλου»

Keywords
Τυχαία Θέματα