Steal the Look: Δες πώς θα αντιγράψεις το στιλ της Olivia Palermo με 3 τρόπους!

Η Olivia Palermo είναι μια από τις αγαπημένες μας stars επειδή πολύ απλά έχει μια δυναμική προσωπικότητα και ένα εξαιρετικό στιλ! Σήμερα αντιγράψαμε 1 εμφάνισή της κατά την οποία η διάσημη fashionista επέλεξε να φορέσει animal print φούστα, μπεζ πουλοβεράκι και slippers. Oι animal print

φούστες είναι μεγάλη τάση της σεζόν και μια επίσκεψή σου σε καταστήματα θα σε πείσει πως είναι ένα από τα πιο hot κομμάτια του φθινοπώρου. Μπορείς να επιλέξεις διάφορα σχέδια, όπως snake print, λεοπάρ, zebra print και άλλα.

Τα κομμάτια που θα χρειαστείς:
Για να υιοθετήσεις το υπέροχο look της Olivia θα χρειαστείς οπωσδήποτε μια λεοπάρ φούστα (ή μια φούστα με άλλο animal print), ένα μπεζ πουλοβεράκι (μπορείς να πετύχεις το ίδιο look και με πουλοβεράκια σε άλλες αποχρώσεις, όπως μαύρο και καφέ) και ένα ζευγάρι slippers.

Look #1
Αnimal print φούστα GANNI
Μπεζ πουλόβερ BSB – 69,90 EYΡΩ – Αγόρασέ το εδώ!

Look #2
Animal print φούστα Sonia Rykiel
Μπεζ πουλόβερ BSB – 49,90 ΕΥΡΩ – Αγόρασέ το εδώ!

Look #3
Animal print φούστα BSB – 79,90 EΥΡΩ – Αγόρασέ την εδώ!
Ριγέ πουλόβερ BSB – 59,90 ΕΥΡΩ – Αγόρασέ το εδώ!

Ας δούμε μερικές ακόμα εμφανίσεις της αγαπημένης fashionista Olivia Palermo με animal prints.

Animal print φούστες
Συνήθως η Olivia Palermo επιλέγει μίνι φούστες και σορτς σε διάφορα animal prints και συγκεκριμένα έχει μια αδυναμία στο zebra print.

Αnimal print πουκάμισα
Τα πουκάμισα με ανάγλυφα animal prints είναι τα αγαπημένα της fashionista και τα συνδυάζει συνήθως με πιο casual ντύσιμο.

Animal print πανωφόρια
Η Olivia Palermo λατρεύει τα πανωφόρια και ειδικά τα statement jackets και παλτό που αναβαθμίζουν το στιλ της ακόμα περισσότερο.

Αnimal print αξεσουάρ
Η fashionista έχει μια δυναμία στα συγκεκριμένα prints και μας το δείχνει και με τα αξεσουάρ που επιλέγει, όπως παπούτσια, γυαλιά ηλίου και τσάντες.

Animal print φορέματα
Η Olivia λατρεύει να δείνει ένταση στις εμφανίσεις της και πολλές φορές θα τη δεις να επιλέγει φορέματα με έντονα prints.

Διαβάστε ακόμα: H Sandra Bullock συνδυάζει ροζ με κόκκινο και κλέβει τις εντυπώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα