Η ανάρτηση στο Instagram που δεν άρεσε καθόλου στη Φαίη: «Είναι θλιβερό και τραβηγμένο…»!

Είναι γεγονός πως τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και έχουν αλλάξει άρδην τον τρόπο της επικοινωνίας. Πλέον με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού μια φωτογραφία μπορεί να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να επηρεάσει τους χρήστες του διαδικτύου. Tα δημόσια πρόσωπα ασκούν μεγάλη επιρροή στους followers τους, οι οποίοι μάλιστα μπορούν να αντιδράσουν μέσα από τα σχόλια.

Ένας από τους πιο «δυνατούς» λογαριασμούς στο Instagram,

είναι αυτός της Kim Kardashian, η οποία ακολουθείται από περίπου 120 εκατομμύρια χρήστες. Πρόσφατα, ο makeup artist της τηλεπερσόνας, Mario, ο οποίος ακολουθείται από 5,5 εκατομμύρια χρήστες, δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνονται δύο παιδάκια να ποζάρουν ντυμένα και βαμμένα στα πρότυπα του ίδιου και της Kim.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) στις 29 Οκτ, 2018 στις 8:11 μμ PDT

Το γεγονός, σχολίασε η Φαίη μας μέσα από το Πρω1νό, αλλά όπως φαίνεται δεν της άρεσε καθόλου. «Τα σχόλια της φωτογραφίας ήταν “Α, τι γλυκό”, δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα. Θλιβερό. Όλα τα σχόλια ήτα “α, τι γλυκό”, αλλά όλα τα παιδιά είναι γλυκά, καταλαβαίνετε… Μα είναι τώρα αυτό γλυκό να ντύσει το κοριτσάκι Kim και το αγοράκι σαν τον μακιγιέρ της; Μου κακοφάνηκε… Είναι τραβηγμένο», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη και ο Άρης Καβατζίκης πρόσθεσε: «Είναι έγκλημα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη του Βερύκιου για το ζεύγος Μαραντίνη και τον Παπανώτα: «Όλα εδώ τελείωσαν και… ο νοών νοείτω»

Keywords
Τυχαία Θέματα