To cat eye της Lily Collins που πρέπει να αντιγράψετε αμέσως τώρα!

Η Lily Collins από μια γλυκιά και ρομαντική φιγούρα έχει εξελιχθεί σε beauty icon. Περιμένουμε κάθε φορά να δούμε την τελευταία δημόσια εμφάνιση της γιατί είμαστε σίγουρες ότι κάποια έκπληξη θα μας ξημερώσει. Μία τα looks στα μαλλιά της και μια στο μακιγιάζ έχε γίνει πια η μούσα μας.

Δεν έχει περάσει ούτε μια βδομάδα που όλο το instagram

ασχολήθηκε με τον υπέροχο κότσο της και είμαστε σχεδόν σίγουρες ότι αρκετές τον αντέγραψαν στην έξοδο του Σαββατόβραδου. Όπως και η γαλαζοπράσινη σκιά που άπλωσε σε όλο το πάνω βλέφαρο σε ένα look που θύμιζε έντονα τα 70’s.

Και έρχεται τώρα με το πιο συγκλονιστικό cat eye look που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, στην εμφάνιση της στα In Style Awards, να μας αποτελειώσει. Να πρέπει να αρχίσουμε πρόβες μέχρι να το πετύχουμε, γιατί κακά τα ψέματα δεν είναι και το πιο εύκολο που έχουμε δει. Αν και με λίγη προσπάθεια και καλή θέληση όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Cleopatra comin at ya…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins) στις 22 Οκτ, 2018 στις 9:52 μμ PDT

Την γραμμή τράβηξε η make up artist Fiona Siles η οποία δημιούργησε ένα Negative Space Cat Eye Look. Τι ακριβώς είναι αυτό; Η γραμμή ξεκινά από την εσωτερική γωνία του ματιού και φαρδαίνει όσο κινείται προς στο κέντρο του βλεφάρου και την εξωτερική γωνία.

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά όμως είναι ότι η Siles “διέκοψε” κάθετα τη γραμμή που είχε σχηματίσει χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα που είχε προηγουμένως ποτίσει με ενυδατική κρέμα! Για το “έργο τέχνης” χρησιμοποίησε το Lancome Grandiose Liner.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη fionastiles (@fionastiles) στις 23 Οκτ, 2018 στις 5:52 πμ PDT

Κι επειδή από μόνο του το cat eye τα λέει όλα στο υπόλοιπο πρόσωπο δεν χρειάστηκε να απλώσει μόνο ρουζ και ένα σχεδόν διάφανο lip gloss.

Διαβάστε ακόμη:

Τα μολύβια φρυδιών που θα σας χαρίσουν άψογο σχήμα

Τα δύο beauty προϊόντα που θα μας συντροφεύσουν το χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα