Μπράιτον – Τσέλσι 1-2: Έτοιμη να γίνει Ευρωπαία ξανά (video)

Με το γκολ νούμερο 22 του Κόουλ Πάλμερ η Τσέλσι προηγήθηκε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο της Μπράιτον σε ματς που είχε τον έλεγχο.

Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήταν το δοκάρι του Ζοάο Πέντρο στις καθυστερήσεις (45+9).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπράιτον μπήκε με διάθεση να πιέσει και το παιχνίδι ήταν σίγουρα πιο όμορφο. Έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Γκρος (57′) αλλά τελικά δέχτηκε δεύτερο γκολ μόλις κράτησε λίγο παραπάνω την μπάλα η Τσέλσι. Σκόρερ

ο Ενκουνκού (64′).

Η Τσέλσι έμεινε με δέκα παίκτες με την κόκκινη κάρτα που είδε ο Τζέιμς (89′) λίγο πριν την λήξη του αγώνα για χτύπημα στον Ζοάο ΠέντρO.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με δοκάρι του Αντίνγκρα (90+4) και μείωσαν με τον Γουέλμπεκ (90+7) στο τελικό 1-2.

Η Τσέλσι πέτυχε τέταρτη σερί νίκη πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2022 και είναι έτοιμη να επιστρέψει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από απουσία ενός χρόνου.

H Τσέλσι τελείωσε το ματς με έξι αλλαγές κάτι που προβλημάτισε αρκετούς αλλά η μια αλλαγή του Μούντρικ ήταν λόγω διάσεισης οπότε το πρωτόκολλο της Πρέμιερ Λιγκ επιτρέπει άλλη μια αλλαγή σε τέτοια περίπτωση.

Μπράιτον : Φερμπρούχεν – Λάμτεϊ (85′ Όφια), Γουέμπστερ, Ντανκ (46′ Μπάρκο), Ιγκόρ – Γκρος, Γκιλμορ (70′ Μπαλεμπά) – Μπουονανότε (70′ Γουέλμπεκ), Ενσίσο (85′ Φάτι), Αντίνγκρα – Ζοάο Πέντρο

Τσέλσι : Πέτροβιτς – Γκούστο (69′ Τζέιμς), Τσάλομπα, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια – Καϊσέδο, Γκάλαγκερ (90+ Ουγκοτσούκου) – Μαντουέκε (69′ Στέρλινγκ), Πάλμερ (90+ Καζαντέι), Μούντρικ (42′ Ενκουνκού) – Τζάκσον (90′ Τ. Σίλβα)

Keywords
Τυχαία Θέματα