Ιωάννα Παπαγιάννη: Η αντίδραση της όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Η Ιωάννα Παπαγιάννη συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Next Top Model και κατάφερε να ξεχωρίσει και να κάνει σημαντικές δουλειές μετά το τέλος του ριάλιτι. Μάλιστα, πολλοί έσπευσαν να τη συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά τόσο εξωτερικά, όσο και σαν μοντέλο.

Το μοντέλο παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό και στη Μαρία Κοκολάκη και μεταξύ άλλων, μίλησε για το Greece’s Next Top Model,

αλλά και τη φημολογούμενη σχέση της που απασχόλησε τα Μέσα.

«Οι κοπέλες έχουν ξαφνικά θεοποιηθεί και νομίζουν ότι είναι ήδη μοντέλα επειδή έχουν πολλά likes και followers, δεν δέχονται καμία κριτική. Εμένα γενικά ότι μου λέγανε το άκουγα δεν αντιδρούσα ούτε έκλαιγα ούτε με ενοχλούσε τόσο πολύ όσο βλέπουμε πλέον τα κορίτσια που δεν μπορούν να δεχτούν μια κακή κριτική με τίποτα.», απάντησε σε σχετική ερώτηση για το GNTM.

Η Ιωάννα Παπαγιάννη όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον ηθοποιό, δεν θέλησε να απαντήσει και τόνισε στη δημοσιογράφο: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου, είναι κάτι που νομίζω δεν αφορά κανέναν». Αν και οι δύο τους δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τη σχέση της, τον γύρο του διαδικτύου έκαναν φωτογραφίες τους σε τρυφερές στιγμές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το Πρω1νό: Αποκαλύψεις για την αποχώρηση της Αλεξανδράκη από το Nomads-Μαδαγασκάρη

Keywords
Τυχαία Θέματα