Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας Κάτιας Αγγελοπούλου είχε την υπογραφή Figura!

Η αγαπημένη στήλη της Μεταμόρφωσης στο Πρω1νό επέστρεψε για 2η συνεχόμενη χρονιά και σκοπό έχει να σε βοηθήσει να αλλάξεις την εμφάνισή σου με τον πιο απλό τρόπο. Την Παρασκευή είδαμε την 6η μεταμόρφωση για φέτος, η οποία ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Η τηλεθεάτρια Κάτια Αγγελοπούλου απευθύνθηκε στη Φαίη μας και την ομάδα της θέλοντας να ανανεωθεί και να νιώσει και πάλι όμορφα με τον εαυτό της. Και όλοι φυσικά έβαλαν τα δυνατά τους.

Πολύτιμος σύμμαχος όμως της μεγάλης αλλαγής ήταν φυσικά τα Figura και οι δυο θεραπείες, Lipofight και Paccini. Ας τις δούμε αναλυτικά.

Το

Lipofight είναι γνωστό ως λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι και αποτελεί μία μέθοδο για την διαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος η οποία αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος, μειώνει το λίπος και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα. Χρησιμοποιεί στοχευμένους υπερήχους υψηλής συχνότητας για να εξαφανίσει το επίμονο τοπικό πάχος -συγκεκριμένα εστιάζουν στο υποδόριο στρώμα λίπους, καταστρέφοντας μόνιμα υποδόρια τον λιπώδη ιστό.

Έτσι το λίπος λιώνει και αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό. Τα αποτελέσματα μάλιστα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία -η απώλεια λίπους είναι 2,5 εκ., δηλαδή ένα νούμερο μικρότερο σε μέγεθος σε ένα παντελόνι ή ένα φόρεμα. Η ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων για την οριστική απώλεια λίπους φαίνεται σε 8-12 εβδομάδες.

Σας ταιριάζει εάν θέλετε να φοράτε ένα νούμερο μικρότερο, να είστε υγιής και δεν πάσχετε από κάποια σοβαρή πάθηση, να έχετε έντονη τοπική εναπόθεση λίπους και δεν θέλετε να προχωρήσετε σε χειρουργικού τύπου λιποαναρρόφηση.

Η μέθοδος αυτή είναι ανώδυνη, έχει μηδέν χρόνο αποθεραπείας, δεν χρειάζεται αναισθησία, δεν επιδρά στον περιβάλλοντα ιστό, πραγματοποιείται στην διάρκεια μιας συνεδρίας για μία ώρα, συσφίγγει το δέρμα, μειώνει την κυτταρίτιδα, είναι μικρής διάρκειας θεραπεία, δεν έχει παρενέργειες, γίνεται αποκλειστικά από ιατρό.

Το Paccini, είναι από τις πλέον αναγνωρισμένες θεραπείες – βασικά αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική ενέσιμης μεσοθεραπείας και της θεραπείας με βοτουλινική τοξίνη.

Ο συνδυασμός οξέων, peeling, βαθύτερου ανοίγματος του δέρματος και μηχανικού μασάζ είναι τα μέσα για την καλύτερη διείσδυση των ορών όπως Relax, Recharge που θα επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα της υγρασίας, λείανσης των ρυτίδων και απάλυνσης των γραμμών της έκφρασης. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στους καλοκαιρινούς μήνες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας και ακούστε όλα όσα είπε ο Δημοσθένης Βαρσάμης, Διευθύνων Σύμβουλος Figura:

Για πληροφορίες καλέστε: Σύνταγμα, 210 3232325, Πεδίο Άρεως, 210 8228222, Θεσσαλονίκη, 23102 42429, Σέρρες 23210 63800

Και κάντε κάντε κλικ στο: www.figuraclinic.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα