Η Charlize Theron και τα μυστικά της ομορφιάς της!

H Charlize Theron είναι single mom και όπως η ίδια λέει η ζωή της δεν διαφέρει και πολύ από τις υπόλοιπες! Οκ. Αυτό σημαίνει ότι ξυπνά πολύ νωρίς για να ετοιμάσει τα δύο παιδιά της και να προλάβει το σχολικό. Οπότε η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης γίνεται βιαστικά μεν αλλά σωστά. Επίσης πολύ συχνά προσπαθεί να χαρίζει μα έξτρα περιποίηση σε πρόσωπο και

σώμα ώστε να παραμένουν νεανικά και όμορφα.

Όταν πρόκειται να φορέσει make up είναι “brow and lash girl” όπως δηλώνει χαρακτηριστικά. Δηλαδή προτιμά να τονίζει τις βλεφαρίδες και τα φρύδια της. Μάλιστα δεν γνώριζε τίποτα για το ψαλίδι των βλεφαρίδων μέχρι πριν από 15 χρόνια. Τώρα δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό. Αγαπημένο της είναι το Shu Uemura ενώ έχει αδυναμία στη μάσκαρα Dior Show φυσικά. Τα δύο συγκεκριμένα προϊόντα δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ της.

Επίσης δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς άρωμα. Είναι μια luxury λεπτομέρεια που της αρέσει ακόμα κι αν φοράει φόρμες και αθλητικά. ¨Άλλωστε το casual look δεν σημαίνει κάτι.

Το πρωί αφού πλύνει το πρόσωπο της θα φορέσει πάντα την αντηλιακή κρέμα La Prairie Cellular Radiance Emulsion SPF 30 (εκτός από το καλοκαίρι που προτιμά την La Roche Posay), ορό, κρέμα ματιών και την ενυδατική Creme de la Mer. Η επιδερμίδα της εύθραυστη και πολύ ευαίσθητη όσο αφορά στην ηλιακή ακτινοβολία. Αυτός είναι ο λόγος που δεν αποχωρίζεται ποτέ τα προϊόντα που την προστατεύουν.

Όπως είναι φυσικό έχει την προσωπική της facialist και το αγαπημένο της spa στο Los Angeles. Επισκέπτεται την facialist κάθε τρεις εβδομάδες και το spa επίσης πολύ συχνά μιας και της αρέσει να κάθετε στο ζεστό νερό που πηγάζει από τη γη.

Τέλος όσο αφορά τα μαλλιά της χρησιμοποιεί καστορέλαιο. Όχι μόνο στο τριχωτό αλλά και στα φρύδια της δύο φορές την εβδομάδα αφού η τρίχα της είναι πολύ λεπτή και με αυτό τον τρόπο της χαρίζει ζωντάνια και δύναμη.

Διαβάστε ακόμη:

To νέο beauty account στο instagram που θα σας λύσει κάθε απορία για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης

Οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα που μπορείτε να φοράτε και το Φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα