Προβλέψεις Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μέσα σου υπάρχει μια ανεξήγητη πίεση, ένα οργισμένο μούδιασμα, μια αίσθηση πως τίποτα δεν έχει αλλάξει εδώ και καιρό. Λυπάμαι που στο λέω, αλλά είσαι ένα βήμα πριν την έκρηξη. Πρόσεξε μόνο που και μπροστά σε ποιους θα εκραγείς.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η μέρα σου θα ξεκινήσει με ένταση, νευρικότητα και μια διάθεση να κάνεις όλη τη δουλειά σου στο μισό χρόνο. Όσο περνάει η ώρα όμως θα κατεβάζεις στροφές και λίγο πριν σχολάσεις θα είσαι

γεμάτη σκέψης και προβληματισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η πίεση που θα επικρατεί στη δουλειά σου αυτό το διάστημα θα σε φτάσει στα όριά σου. Πρέπει να προσέχεις πολύ για να μην εκραγείς και τα διαλύσεις όλα. Προσπάθησε να πάρεις λίγες ημέρες άδεια και να ηρεμήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αυτό το διάστημα φοβάσαι πως κάτι θα συμβεί σύντομα και θα σε πληγώσει και κρατάς ακόμη πιο ισχυρές άμυνες απέναντι σε όλους. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, γιατί αν συνεχίσεις έτσι έχεις σίγουρα την κατάθλιψη στο τσεπάκι σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αντί να βγεις, να διασκεδάσεις και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, το ρίχνεις όλο και περισσότερο στη δουλειά. Έτσι όμως δεν βάζεις τέλος στα αδιέξοδα της καρδιάς σου, απλά τα κουκουλώνεις. Άλλαξε στάση σύντομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σου προτείνουμε να κρατήσεις δυνάμεις και διάθεση από το πρώτο μισό της ημέρας -αναφερόμαστε σε αυτό που θα περάσεις στη δουλειά – για να έχεις το βράδυ, αφού η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στο απόγειο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Έχεις πάρα πολλά να κάνεις σήμερα και η διάθεσή σου δεν είναι πολύ καλή. Πριν αρχίσεις όμως να ξεσπάς σε όλους, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τι πραγματικά σου φταίει. Οι άλλοι, ή εσύ;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μην συγκρίνεις την τωρινή σου καθημερινότητα με όλα τα όνειρα και τους στόχους που είχες και δεν έχουν ακόμη εκπληρωθεί ακόμα. Μόνο πικρία θα γεύεσαι συνεχώς και τίποτα άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Αντί να πιάσεις και να πεις όλα όσα σε ενοχλούν στους συναδέλφους σου, κατεβάζεις το κεφάλι σου και προσποιείσαι την αδιάφορη. Μέσα σου όμως είσαι καζάνι που βράζει. Αλίμονο σε εκείνους που θα βρεθούν στο δρόμο σου όταν εκραγείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ενώ όλα μέσα σου σου λένε να βγεις, να ξεσκάσεις λίγο, να δεις κόσμο, δεν τα ακούς και εστιάζεις στη δουλειά σου και στις υποχρεώσεις σου που όλο και αυξάνονται. Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Το τελευταίο διάστημα έχεις χάσει τελείως τη διάθεση σου για κοινωνικότητα και το έχεις ρίξει στη δουλειά και στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Η ευτυχία όμως στη ζωή έρχεται μέσα από την ισορροπία. Αυτό να μην το ξεχάσεις ποτέ.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αντί να είσαι κλεισμένη στο σπίτι σου περιμένοντας να σου χτυπήσει την πόρτα ο ένας και μοναδικός, βγες, διασκέδασε και κάνε νέες γνωριμίες. Αν δεν το κυνηγήσεις εσύ, δεν θα το κάνει κανείς.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα