Αυτό είναι το huge make up trend που δεν ακολουθούν ΠΟΤΕ οι Γαλλίδες!

Τις Γαλλίδες πολύ τις εκτιμάμε ειδικά για την κομψότητα και τον λιτο τρόπο σε μακιγιάζ και hairstyle. Καταφέρνουν χωρίς πολλά πολλά να δείχνουν πάντα tres chic και υπέροχες. Ακόμα κι αν πεταχτούν στο φούρνο για μπαγκέτα.

Φυσικά και ακολουθούν τα trends, άλλωστε η Γαλλία γέννησε τους πιο σπουδαίους μόδιστρους, make up artists και hairstylists, αλλά έχουν έναν μαγικό τρόπο να

τα φέρνουν στα μέτρα τους.

Τους αρέσει να μεγαλώνουν φυσιολογικά, αγαπάνε τις ατέλειες και τις λεπτές γραμμές τους. Δεν προσπαθούν να τα εξαφανίσουν ή να τα καλύψουν αφού η υπερβολή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους.

Είναι πρότυπο δηλαδή για κάθε γυναίκα ακόμα και για τις Μεσογειακές που δεν ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία και δεν έχουν τη συγκεκριμένη φιλοσοφία. Κάθε άλλο θα λέγαμε.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν τους αρέσει οτιδήποτε επεμβατικό ακόμα κι αν αυτό γίνεται με προϊόντα μακιγιάζ. Όπως για παράδειγμα το contouring.

To make up look που έγινε τεράστιο trend και μια μορφή εμμονής η οποία στην Αμερική και το αποθέωσαν φυσικά οι Kardashians. To contouring αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου αφού είτε δημιουργεί γωνίες και έντονα ζυγωματικά είτε τα “μαλακώνει” ανάλογα με τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

Οι Γαλλίδες αυτό ακριβώς το θεωρούν επέμβαση στη φυσική τους όψη. Οι Γάλλοι make up artist έχουν ακριβώς την ίδια άποψη σε αντίθεση με τους Αμερικανούς οι οποίοι από την πρώτη στιγμή το λάτρεψαν κυρίως γιατί γνώριζαν ότι οι πελάτισσες τους θα το αγαπούσαν μέχρι υστερίας.

Οι Γαλλίδες όμως δεν έχουν την ίδια ιδιοσυγκρασία ούτε με τις Αμερικανίδες ούτε με τις γυναίκες της υπόλοιπης Ευρώπης και κυρίως το Νότου. Τους αρκεί ένα απαλό ροζ-nude κραγιόν την ημέρα και βαθύ κόκκινο το βράδυ, ίσως και λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner και μάσκαρα. Άλλα πάντα διακριτικά και κομψά ποτέ υπερβολικά και με “θράσος”.

Εκεί άλλωστε κρύβεται και όλη τους η γοητεία.

Διαβάστε ακόμη:

Οι γκρι αποχρώσεις στα μαλλιά που θα σας κάνουν να σκεφτείτε το silver σοβαρά

Τα ωραιότερα σκούρα κραγιόν του Φθινοπώρου

Keywords
Τυχαία Θέματα