Ιλένια Ουίλιαμς: «Μου λείπουν τα πάντα από εκείνον»

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο και ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, η κόρη του, Ιλένια Ουίλιαμς, παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και -μεταξύ άλλων- εξομολογήθηκε πως αισθάνεται μετά την απώλεια αυτού του τόσο αγαπημένου της πρόσωπου.

Η
Ιλένια Ουίλιαμς συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της

«Είναι για εμένα αυτός ο μήνας πολύ περίεργος και στενάχωρος γιατί έχασα τον πατέρα μου πριν από έναν χρόνο. Μου λείπουν τα πάντα από τον πατέρα μου, ήταν ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος. Ωστόσο, νιώθω ότι είμαι πάντα μαζί του. Τον έχω μέσα στην καρδιά μου και στη ψυχή μου. Ήταν ο πιο καλός άνθρωπος. Δεν είχε να πει κακό λόγο για κανένα», εξομολογήθηκε η Ιλένια Ουιλίαμς.

Σε άλλο σημείο, όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για την προσωπική της ζωή, η τραγουδίστρια αρκέστηκε να αναφέρει: «Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου».

Να θυμίσουμε ότι η Ιλένια Ουίλιμας φημολογείται πως είναι σε σχέση με τον πρώην παίκτη του «Survivor», Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Σε δηλώσεις που έκανε πριν από κάποιους μήνες στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, η ίδια δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε τις φήμες που τους θέλουν σε σχέση.

«Ο Κώστας τα τελευταία δυο χρόνια είναι πολύ κοντά μου. Με στήριξε πολύ μετά την απώλεια του πατέρα του. Είναι πολύ κοντά μου. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική ζωή μου, πολύ ήρεμη. Και να είχα σχέση με τον Κώστα ή κάποιον άλλον δεν θα στο έλεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει συμβεί στο παρελθόν και δεν θέλω να το ξανακάνω», ανέφερε η Ιλένια Ουιλίαμς.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φουρέιρα: Βόλτα με τον γιο της -Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ανησυχία στο συνεργείο του Mega με τις εκρήξεις -«Απομακρυνθείτε»

Ναταλία Γερμανού: Η επική απάντηση σε σχόλιο για τη φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα