Ελένη Φουρέιρα: Βόλτα με τον γιο της -Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν από έξι μήνες η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία και βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η ίδια και ο ποδοσφαιριστής δεν χορταίνουν να περνούν χρόνο μαζί του.

«Τρέχω, είμαι μια τρελή. Βλέπω τις κάμερες όλη μέρα, όταν κοιμάται, τον κοιτάω και τέτοια. Ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Τα καταφέρνουμε τώρα που έχω tour. Όλα καλά. Ο ένας στηρίζει τον άλλον σε όλα αυτά, ξέρεις πως πάνε αυτά.

Ήταν το μεγαλύτερο όνειρο μου και υπάρχει μια τεράστια

ολοκλήρωση μέσα μου. Γέμισα αυτό το κενό», δήλωσε πριν από λίγες εβδομάδες η Ελένη Φουρέιρα στην κάμερα του «Πρω1νού» του ΑΝΤ1, όταν ρωτήθηκε για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τη νέα της καθημερινότητα μαζί με τον μικρό πρίγκιπά της.

Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Φουρέιρα με τον γιο της

Σήμερα (19/8), μαμά και γιος πήγαν μια βόλτα και την αποκάλυψη έκανε η τραγουδίστρια μέσα από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε μια φωτογραφία με το ποδαράκι του μωρού της στο καρότσι του και πάνω στην ανάρτησή της πρόσθεσε ένα sticker από κρουασάν, παρομοιάζοντάς το με το πόδι του μικρού.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ανησυχία στο συνεργείο του Mega με τις εκρήξεις -«Απομακρυνθείτε»

Ναταλία Γερμανού: Η επική απάντηση σε σχόλιο για τη φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ

Αποστόλης Τότσικας: «Δεν θεωρώ ότι αξίζω κάτι τέτοιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα