Ναταλία Γερμανού: Η επική απάντηση σε σχόλιο για τη φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ

Η Ναταλία Γερμανού βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη και απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών.

Η παρουσιάστρια ζει ξέγνοιαστες στιγμές και γεμίζει τις μπαταρίες τις στο όμορφο νησί, λίγες εβδομάδες πριν επιστρέψει στον αέρα του Alpha με την ψυχαγωγική εκπομπή που παρουσιάζει τα Σαββατοκύριακα, το «Καλύτερα δε γίνεται».

Η Ναταλία Γερμανού ποζάρει στις διακοπές της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Στην τελευταία

της δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ναταλία Γερμανού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η φωτογραφία αυτή έκανε γρήγορα τον γύρο των social media, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν πόσο εντυπωσιακή δείχνει χωρίς καθόλου make up.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Germanou (@natalia_germanou)

Η επική απάντηση της Ναταλίας Γερμανού σε σχόλιο για τη φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Μάλιστα, ένας χρήστης του Twitter έγραψε για την εν λόγω φωτογραφία της παρουσιάστριας: «Δεν ξέρω αν έχετε πέσει πάνω στην τελευταία φωτό της Νατιλίας Γερμανού αλλά έχω να πω: Ναταλίαααααα σου πάει τόσο πολύ το no filter, no makeup, no anything! Μια κούκλα!».

«Ε… no filter κι εσύ τώρα…», σχολίασε χαριτολογώντας η δημοφιλής παρουσιάστρια, ενώ πρόσθεσε και δυο φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια.

Διαβάστε επίσης:

Αποστόλης Τότσικας: «Δεν θεωρώ ότι αξίζω κάτι τέτοιο»

Ανεξέλεγκτη η Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Νέο μήνυμα από το 112 σε τέσσερις οικισμούς- Έφτασαν πυροσβέστες από την Αθήνα

Εύα Αντωνοπούλου: Στις εγκαταστάσεις του Open μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους

Keywords
Τυχαία Θέματα