Εύα Αντωνοπούλου: Στις εγκαταστάσεις του Open μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους

H Εύα Αντωνοπούλου συνεργάστηκε 14 χρόνια με τον ΣΚΑΪ και τον περασμένο Μάιο ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου.

Πλέον, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανήκει στο δυναμικό του Open, στο οποίο θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η ανακοίνωση του Open για την Εύα Αντωνοπούλου

«Το Οpen υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων.

Η ποιοτική και εξαιρετικά αποδοτική πορεία της στην παρουσίαση και επιμέλεια

δελτίων Ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών, αποτελούν εγγύηση για μια νέα, δημιουργική εποχή στο Ανοιχτό Κανάλι.

Το Οpen την καλωσορίζει, εκτιμώντας ότι με τη δημοσιογραφική της επάρκεια και το ήθος της, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία του», αναφέρει η ανακοίνωση του Open για την ένταξη της Εύας Αντωνοπούλου στο δυναμικό του.

Σήμερα το πρωί (19/8), η Εύα Αντωνοπούλου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού και δημοσίευσε  σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram . Η ίδια πόζαρε μαζί με τους  συναδέλφους της, ενώ μας έδειξε και την εντυπωσιακή ανθοδέσμη που της χάρισαν στο κανάλι για να την καλωσορίσουν.

«Ανοιχτό κανάλι ευχαριστώ πολύ για το μοναδικό καλωσόρισμα. Επίσημη πρώτη στο control room του Open. Στο “στρατηγείο” του Open με τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, Χρήστο Παναγιωτόπουλο», έγραψε -μεταξύ άλλων- η Εύα Αντωνοπούλου στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Λένα Δροσάκη: Το εντυπωσιακό πάρτι που διοργάνωσε για τα 3α γενέθλια του γιου της -Φωτογραφίες

Μαρία Σολωμού -Mente Fuerte: Κάνουν διακοπές στη Σαντορίνη! Τα τρυφερά στιγμιότυπα που δημοσίευσαν

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ο νέος σύντροφος, η επέμβαση στο στήθος και η ξεχωριστή εμπειρία στις Μαλδίβες

Keywords
Τυχαία Θέματα