Η Hailey Baldwin έβαψε τα μαλλιά της ξορκίζοντας το μουντό χρώμα του χειμώνα

Όλες οι celebrities, η μία μετά την άλλη, βάφουν τα μαλλιά τους. Και η αλήθεια είναι ότι δεν τις προλαβαίνουμε. Το γαλάζιο χρώμα βέβαια είναι εκείνο που έχει το μεγαλύτερο σουξέ με την Lady Gaga να το απογειώνει στις Χρυσές Σφαίρες αφού το συνδύασε με το φόρεμα της αλλά και την Kylie Jenner να αποδεικνύει ότι είναι μια υπέροχη απόχρωση αρκεί να την υποστηρίξει σωστά η γυναίκα που θα την υιοθετήσει.

Οι παστέλ αποχρώσεις λοιπόν θα είναι το μεγαλύτερο trend του

χειμώνα και της άνοιξης και αυτό το καταλάβαμε μετά το show του Marc Jacobs.

Τώρα έρχεται άλλη μία star να μας βάλει ιδέες. Πρόκειται για την Hailey Baldwin ή Bieber όπως η ίδια θέλει να την αποκαλούν. Έβαψε τα μαλλιά της σε έναν έντονο ροζ τόνο που πολύ της ταιριάζει. Την περασμένη Παρασκευή μάλιστα την τσάκωσε ο φακός σε περίπατο με το τέλειο χρώμα το οποίο χάρη στους χρυσούς υποτόνους του έχει έξτρα λάμψη.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που τολμά να αποκτήσει τη συγκεκριμένη απόχρωση. Την είχαμε δει στο Met Gala, στις αρχές του 2018 με απαλό ημιμόνιμο ροζ χρώμα και με ένα υπέροχο στέμμα από λουλούδια.

Στο συγκεκριμένο event συνοδευόταν από τον τότε σύντροφο της Shaen Mendes. Λίγο μετά χώρισαν και η Baldwin επανέφερε το χρώμα των μαλλιών στο παλιά, καλά και γνώριμα.

Και τώρα που είναι πλέον Mrs Bieber αποφάσισε να αποκτήσει το αγαπημένο της απ’ ότι καταλαβαίνουμε look. Αν τελικά θέλετε να το τολμήσετε θα πρέπει να ξέρετε κάποια βασικά πράγματα:

Είναι ευκολότερο να αποκτήσετε το συγκεκριμένο χρώμα αν είστε ήδη ξανθιά.

Θέλει ιδιαίτερη περιποίηση με συγκεκριμένα προϊόντα αφού ξεθωριάζει εύκολα και δεν δείχνει ωραίο.

Αν έχετε σκούρα μαλλιά για να το πετύχει ο haircolorist χωρίς να καταστρέψει την τρίχα θα χρειαστούν 2 ή και 3 επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Επίσης η διαδικασία παίρνει αρκετές ώρες οπότε θα πρέπει να έχετε υπομονή.

Διαβάστε ακόμη:

To eyebrows look που θα λατρέψετε

Η μανικιουρίστ της Dua Lipa σας προτείνει τα πιο cool nail trends του 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα