Η σύζυγος του Justin Bieber, Hailey, είναι το νέο πρόσωπο της Levi’s

Η Ηailey Baldwin-Bieber είναι το νέο πρόσωπο της Levi’s, όπως ανακοίνωσε το γνωστό brand. Συγκεκριμένα η Hailey πρωταγωνιστεί στην 501 denim συλλογή της γνωστής μάρκας και φοράει τα αυθεντικά μπλε τζιν της εταιρείας που έχουν φορεθεί όσο κανένα άλλο τζιν.

Η γνωστή εταιρία τζιν γιορτάζει 146 χρόνια λειτουργείας τον ερχόμενο Μάιο και δημιούργησε

3 τζιν, το 501 Original Skinny Jeans, το 501 Short και το 501 Authorized Vintage, ειδικά σχεδιασμένα για τη Hailey. Μάλιστα το 502 Skinny Jeans γράφει στην πίσω τσέπη “H-A-I-L-E-Y”, ενώ το όνομα του μοντέλου είναι γραμμένο και στο μπροστινό μέρος του τζιν.

«Η Hailey φοράει τα iconic τζιν μας, το Levi’s 501 και το σορτς 501 και trucker jackets, χωρίς να χρειαστεί να της το ζητήσουμε. Είναι μια αυθεντική φαν. Δεν έχει τύχει στο παρελθόν να κάνουμε κάτι αντίστοιχο αλλά λατρεύουμε την ενέργεια και την αισιοδοξία της Hailey. Ήταν η σωστή στιγμή να ενώσουμε ένα πρόσωπο με την 501», είπε η Jennifer Sey, chief marketing officer της Levi Strauss and Co.

Oι φανς της εταιρίας θα έχουν τη δυνατότητα να βάλουν τα ονόματά τους στα τζιν τους στα Levis Tailor Shops σε όλο τον κόσμο.

Tα υπέροχα τζιν της Levi’s έρχονται για να μας θυμίσουν πως φέτος στα τζιν η μόδα προστάζει να επιστρέψουμε στα basics. Τα πιο δημοφιλή χρώματα είναι αυτά που είχα πρωτοφορεθεί όταν δημιουργήθηκαν τα πρώτα τζιν και είναι κυρίως αυτά που θα βρεις σε μπλε αποχρώσεις. Το ανοιχτόχρωμο μπλε αλλά και η πιο κλασική blue jean εκδοχή του είναι τα χρώματα που κυριαρχούν φέτος. Εσύ ποιο θα επιλέξεις για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου;

Διαβάστε ακόμα: H Φαίη μας φοράει με τον πιο σικ τρόπο το μαύρο blazer που είναι το πιο δημοφιλές κομμάτι της Άνοιξης!

Θα πάθεις πλάκα με το φόρεμα της Emily Ratajkowski που «παρέλυσε» το ίντερνετ!

ACM Awards 2019: Οι stars που μας εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί!

Keywords
Τυχαία Θέματα