Τζένη Μπαλατσινού: Οι πρώτες δηλώσεις για τον γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους διανύουν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, καθώς πήραν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοινώθηκε στο Πρω1νό, μετά τη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους στην εφημερίδα “Καθημερινή”. Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και η παρουσιάστρια θα παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούνιο, στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα που η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο Βασίλης Κικίλιας παραχωρούσε συνέντευξη σε εκπομπή

Αταίριαστοι του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον γάμο του με τη Τζένη Μπαλατσινού. “Ναι, φυσικά και το σκέφτηκα πολύ καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Είμαι και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο, σε μια ενορία της Αθήνας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ευτυχέστερη στιγμή από το μυστήριο του γάμου, ιερό είναι”, είπε.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια.

Η εκπομπή “Μαζί σου” επικοινώνησε με τη Τζένη Μπαλατσινού, η οποία χωρίς να θέλει να πει πολλά για τον γάμο της, ανέφερε: “Σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ. Κοιτάξτε δεν θα μιλήσουμε σε κανέναν σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την ευγένειά σας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και αυτό αρκεί. Δεν θα θέλαμε να πούμε τίποτα γιατί είναι καθαρά προσωπικό και δεν θα θέλαμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον”!

Διαβάστε ακόμη:

Ένταση στο Πρω1νό μετά τις δηλώσεις της μητέρας του Γκέντσογλου: “Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις;”

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει: “Δεν με ήθελαν από το κανάλι…”

Παντρεύονται η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας-Η αναγγελία του γάμου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα