Ένταση στο Πρω1νό μετά τις δηλώσεις της μητέρας του Γκέντσογλου: “Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις;”

Στο Πρω1νό διαβάστηκαν οι δηλώσεις που έκανε η μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου για την Αγγελική Ηλιάδη, στο youweekly και στον Γιώργο Κακογιάννη. Τα όσα είπε η κυρία Γκέντσογλου προκάλεσαν εντάσεις στην εκπομπή και η Φαίη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο διαφώνησαν έντονα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έσπευσε να πει πως το περιοδικό έπρεπε να προστατεύσει τη μητέρα του ποδοσφαιριστή που δεν γνωρίζει από δημοσιότητα. “Έχουμε

μια κλασσική περίπτωση, ενός ανθρώπου που είναι η μάνα-πεθερά που θα πει μια κουβέντα παραπάνω! Λέει πράγματα που είναι χοντράδες, τα οποία όμως τα νιώθει επειδή είναι μάνα και δικαιούται να πει ό,τι θέλει σε μια ιδιωτική συζήτηση. Είναι λάθος κατά τη γνώμη μου του περιοδικού, έπρεπε να προστατεύσει τόσο τη μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου, όσο και τους αναγνώστες του από αυτά τα λεγόμενα. Είναι προσωπικά δεδομένα και είναι χοντράδες. (…) Αυτά είναι κουβέντες που λέει μια μάνα στον γιο της!”, είπε.

Η Φαίη μας θέλησε να του εξηγήσει πως η κυρία Γκέντσογλου γνώριζε ότι τα όσα δήλωσε θα δημοσιεύονταν και τόνισε πως δεν συμφωνεί στο ότι αναφέρθηκε στο εγγόνι της: “Δεν μπορείς να είσαι τόσο αυστηρός! Ποιος είσαι εσύ για να πεις; Στο μόνο πράγμα που σαν αναγνώστρια ενίσταμαι, αλλά έχει να κάνει με τη μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου και όχι με το περιοδικό, είναι ότι δεν έπρεπε να γίνει καμία αναφορά στο εγγόνι της. Καμία αναφορά! (…) Προσπαθώ να είμαι αντικειμενική, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη μαμά ενός προσώπου που είναι στην επικαιρότητα να μιλάει για το παιδί της. Τώρα αν αυτή η μαμά ξέρει να το χειριστεί ή όχι…. Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις; Εσύ αυτή τη στιγμή μιλάς υποτιμητικά για τη γυναίκα. Λες ότι δεν έχει παιδεία και δεν μιλάει ωραία”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Παντρεύονται η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας-Η αναγγελία του γάμου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα