Oι total white εμφανίσεις της Φαίης που συγκέντρωσαν πάνω από 320.000 likes

Η Φαίη μας έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως το λευκό χρώμα είναι μια από τις αγαπημένες της αποχρώσεις. Κάθε χρόνο στην πρεμιέρα της εκπομπής της φοράει συνήθως λευκό σύνολο, ενώ και στην καθημερινότητά της αλλά και στις εμφανίσεις της στην εκπομπή προτιμάει τακτικά αυτή την απόχρωση.

Σήμερα συγκεντρώσαμε στο faysbook.gr τις total white εμφανίσεις που έκανε η Φαίη μας μέσα στον τελευταίο μήνα και οι οποίες συγκέντρωσαν δεκάδες χιλιάδες likes.

#1. To λευκό φόρεμα

της Φαίης με τα δαντελωτά μανίκια έχει μια boho αισθητική που μας αρέσει πολύ. Η Φαίη μας το συνδυάζει με πολύ ιδιαίτερα statement σκουλαρίκια σε ανάλογο ύφος που εντυπωσιάζουν.

#2. Το λευκό μίντι φόρεμα της Φαίης μας θυμίζει λίγο παλαιότερες δεκαετίες και είναι σε ρετρό διάθεση. Η Φαίη το συνδυάζει με μαύρη ζώνη, μαύρο τσαντάκι και θαλασσί γόβες και κλέβει τις εντυπώσεις.

#3. Το λευκό μίνι φόρεμα της Φαίης συνδυάζεται υπέροχα με λευκές γόβες και επιμελώς ατημέλητο look στα μαλλιά. Το λευκό είναι ένα χρώμα που φέτος την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι θα φορεθεί πάρα πολύ.

#4. Aυτό το καθαρό, λείο, αψεγάδιαστο λευκό έγινε huge trend από τη μέρα που η Meghan Markle ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με ένα νυφικό σε αντίστοιχο ύφος από τον οίκο Givenchy. Από τότε μέχρι σήμερα αυτό το είδος λευκού έχει γίνει μόδα και φοριέται από γυναίκες με στιλ σε όλο τον κόσμο.

#5. Μια ολόσωμη λευκή φόρμα μπορεί να σε σώσει πολλές φορές που δεν θα ξέρεις τι να φορέσεις. Η Φαίη μας συνδυάζει τη δική της με ασημί πέδιλα και καφέ γυαλιά ηλίου!

Διαβάστε ακόμα:Τα 5 τζιν που έχει στην ντουλάπα της η διάσημη fashion blogger Negin Mirsalehi

Η Olivia Munn έκανε την πιο ονειρική εμφάνιση σε event για τη νέα της ταινία! Δες την εδώ…

H Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει 7 outfits ιδανικά για το γραφείο-Δες πώς να τα υιοθετήσεις κι εσύ

Keywords
Τυχαία Θέματα