To office look της Φαίης που συγκέντρωσε πάνω από 80.000 likes

Η Φαίη μας προσέχει πάντα τις εμφανίσεις της και της αρέσει να κάνει mix & match συνδυασμούς τόσο σε ό,τι αφορά το στιλ των ρούχων της όσο και τα υφάσματα που επιλέγει. Η ίδια αγαπάει ιδιαίτερα τα λεπτά αλλά και πιο χοντρά πουλοβεράκια και τα φοράει συχνά στην καθημερινότητά της. Μάλιστα ένας από τους αγαπημένους της συνδυασμούς είναι αυτός πουλόβερ-μίνι φούστας.

Η Φαίη υιοθέτησε ένα look πριν λίγες ημέρες που αποτελούνταν από γκρι λεπτό πουλοβεράκι και δερμάτινη μίνι φούστα και δημοσίευσε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο

instagram.

H Φαίη συνδύασε τη φούστα της με μαύρες γόβες και μαύρη τσάντα και οι διαδικτυακοί της φίλοι έδειξαν και αυτοί με τη σειρά τους την αδυναμία τους σε αυτό το look καθώς μέσα σε λίγα λεπτά η συγκεκριμένη φωτογραφία και το office look της Φαίης συγκέντρωσε πάνω από 80.500 likes.

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Φαίη κάνει αυτόν τον ωραίο συνδυασμό casual και σικ ντυσίματος. Όπως θα δεις παρακάτω η Φαίη έχει υιοθετήσει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους τη συγκεκριμένη τάση.

#1. Η snake print στενή μίνι φούστα της ταιριάζει φανταστικά με μαύρο πουλοβεράκι.

#2. Ένα basic μπεζ ζιβάγκο πουλοβεράκι αναβαθμίζεται στιλιστικά με ένα μακρύ γιλέκο και καπέλο!

#3. Καφέ και λευκό συνδυάζονται μοναδικά μεταξύ τους και δημιουργούν οπτικά ένα υπέροχο χειμερινό look.

#4. To oversized πουλόβερ της Φαίης ταιριάζει πολύ με την ασημί φούστα της και τις μπότες που τελειώνουν στο σωστό (σύμφωνα με τις τάσεις) ύψος του ποδιού.

Διαβάστε ακόμα: Η απόλυτη τάση του χειμώνα: Δώσε όγκο στα μανίκια σου όπως κάνουν οι top fashionistas

Keywords
Τυχαία Θέματα