Ήβη Αδάμου: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στη κόρης τους

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης βιώνουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς πριν από έξι περίπου μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η τραγουδίστρια πριν λίγο καιρό είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στον Μιχάλη Πλεμμένο λέγοντας πως, «Ο ρόλος μου ως μαμά είναι ο πιο σημαντικός. Έχει κάποιες δυσκολίες αλλά είναι τόσο όμορφα όλα. Είναι τόσο καλό παιδί. Τόσο χαμογελαστή. Κλαίει μόνο όταν πονάει κάπου και όταν πεινάει. Είναι ζωηρό παιδάκι και μου αρέσει πολύ. Η μικρή είναι μαζί μου

όπου πηγαίνω. Δε μπορώ μακριά της. Το πολύ μια-δυο μέρες. Και αυτές είναι δύσκολο. Η βάφτιση θα γίνει λίγο πιο μετά. Δεν θα ήθελα γάμο και βάφτιση μαζί. Νομίζω ότι ήδη ένα από τα δύο είναι αρκετά κουραστικό σαν διαδικασία. Οπότε και τα δύο μαζί είναι ακόμη πιο κουραστικά.»

Η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Νάνσυ Παραδεισανού συνάντησε την 25χρονη τραγουδίστρια στη Θεσσαλονίκη όπου και μίλησαν για διάφορα θέματα. Πιο συγκεκριμένα η Ήβη Αδάμου είπε, «Ο Μιχάλης βοηθάει σε πολλά επίπεδα με το μωρό. Κυρίως όμως ψυχολογικά. Αν δεν ήταν ο Μιχάλης σε όλη αυτή τη φάση δίπλα μου, δεν θα ήταν το ίδιο. Έχουμε σκεφτεί όνομα. Θα τη βγάλουμε Ανατολή Νεφέλη. Ανατολή είναι και το όνομα της μίας μας γιαγιάς. Δεν θα κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Η βάφτιση θα γίνει κάποια στιγμή την άνοιξη ή το καλοκαίρι»!

Δείτε το Βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα: Ιωάννα Μπέλλα: Η απάντηση του μοντέλου για το βίντεο που κυκλοφορεί με τον Δημήτρη Μηλιώνη

Keywords
Τυχαία Θέματα