Η Σάσα Σταμάτη έγινε μελαχρινή – Δείτε τις φωτογραφίες

Πρόκειται για μια δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, η οποία δεν φοβάται να τσαλακωθεί και να πει ελεύθερα την γνώμη της. Γεγονός πως της κόστισε αρκετές φορές, ωστόσο αυτό δεν τη φοβίζει, αφού έχει μάθει να βγάζει την αλήθεια της. Ο λόγος για την Σάσα Σταμάτη, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια παρουσιάζει την εκπομπή «Oh La La» στον ΣΚΑΙ. Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη για τον επαγγελματικό της βήμα, ωστόσο ο δρόμος της δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού πάλεψε πολύ για να αποκτήση ό,τι έχει σήμερα.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο παρελθόν, αποκάλυψε ότι η αρχή του «Oh La La» ήταν δύσκολη, αφού δεν μπορούσε να έχει τους καλεσμένους που ήθελε: «Στην αρχή είχα σοβαρό πρόβλημα, γιατί όλοι ήθελαν να δουν πρώτα τι θα είναι το Ooh La La! για να μιλήσουν. Έφαγα πολλές χυλόπιτες. Μου είπε τότε μια φίλη μου να μην κυνηγάω το ακατόρθωτο –γιατί στην αρχή κυνηγούσα το ακατόρθωτο. Τότε πήρα και κάλεσα κάποιους ανθρώπους που τους ξέρω χρόνια –ένας από αυτούς ήταν και ο Γιάννης Μπέζος– και μετά άρχισε να στρώνει».

Η Σάσα, είναι μια γυναίκα κομψή, η οποία όμως δεν δίνει πολύ έμφαση στην εξωτερική της εμφάνιση, παρά το γεγονός ότι στην εκπομπή της είναι ιδιαίτερα περιποιημένη. Η εμφάνισή της σχολιάστηκε πολύ στην αρχή της εκπομπής της, αφού μερικοί ισχυρίστηκαν ότι «την ψώνισε» και πλέον σε νοιάζει πολύ πώς θα βαφτεί, πώς θα χτενιστεί, και τι θα φορέσει. Η ίδια απαντά: «Αλήθεια! Σκέψου πως στην εκπομπή πάω χτενισμένη από κομμωτήριο, δεν έχω κομμωτή. Από εκεί και πέρα είναι σεβασμός στον τηλεθεατή να βγαίνεις καλοβαλμένη. Δεν κάνω κάτι διαφορετικά από ό,τι έκανα στο Πρω1νό».

Παρά το γεγονός ότι είναι ταγμένη ξανθιά, η ίδια τόλμησε να κάνει κάτι διαφορετικό στην εξωτερική της εμφάνιση. Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής της αφέθηκε στα χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά και έγινε μελαχρινή. Όχι δεν το πρόκειται για μια μόνιμη αλλαγή, αλλά για περούκα που επιμελήθηκε ο γνωστός κομμωτής.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό του «Oh La La» στο Instagram:

Δείτε ακόμη: GNTM: Φραστική επίθεση στη Μέγκι Ντρίο σε μίνι μάρκετ της Γλυφάδας – Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα