Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε ένα υπέροχο χαμόγελο

Ένα όμορφο χαμόγελο προσθέτει γοητεία. Ταυτόχρονα φωτίζει το πρόσωπο και σας κάνει να νοιώθετε υπέροχες. Πονηρό, γλυκό, δυναμικό ή παιχνιδιάρικο δεν έχει σημασία. Το χαμόγελο σας χαρακτηρίζει και δείχνει με μια κίνηση των χειλιών τις προθέσεις σας. Σε πρακτικό επίπεδο βέβαια είναι ωραιότερο αν έχετε ολόλευκα δόντια που του χαρίζουν πόντους.

Και δεν νομίζω να πιστεύετε ακόμα ότι για να τα αποκτήσετε πρέπει να ξοδέψετε μια περιουσία αλλά και χρόνο στον οδοντίατρο; Όχι βέβαια. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι αρκεί να ακολουθήσετε μικρούς αλλά σημαντικούς κανόνες και να χρησιμοποιήσετε κάποια

τρικ που θα κάνουν τα δόντια σας να δείχνουν πιο λευκά.

Προσέξτε τη διατροφή σας: Τα γαλακτοκομικά προϊόντα βοηθούν τα δόντια να παραμείνουν λευκά σε αντίθεση με τον καφέ που δημιουργεί λεκέδες καθώς και τα φρούτα που περιέχουν βιταμίνη C. Φυσικά και θα συνεχίσετε να τρώτε φρούτα απλά θα ξεπλένετε πολύ καλά τα δόντια σας στη συνέχεια. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέγετε μήλα και καρότα που βοηθούν τα δόντια να παραμείνουν λαμπερά.

Επιλέξτε τη σωστή οδοντόβουρτσα και μην βουρτσίζετε δυνατά τα δόντια σας: Η σωστή οδοντόβουρτσα είναι ένα από τα βασικά βήματα στην περιποίηση. Αποφύγετε τις σκληρές που μπορεί να τραυματίσουν τα ούλα και να καταστρέψουν το σμάλτο. Μια μέτρια ή μαλακή είναι ότι καλύτερο. Επίσης σταματήστε να “παλεύετε” με τα δόντια σας πρωί και βράδυ. Το έντονο και σκληρό βούρτσισμα δεν προσφέρει βαθύτερο καθαρισμό.

Μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα θα έχετε. Κάνετε απαλές, κυκλικές κινήσεις και προτιμήστε μια λευκαντική οδοντόκρεμα με συστατικά όπως σόδα και πυρίτιο που αντιμετωπίζουν δραστικά τις δισχρωμίες.

Οι σωστές αποχρώσεις κραγιόν: Το σωστό χρώμα στα χείλη μπορεί να κάνει τα δόντια να δείχνουν πιο λευκά. Αυτό είναι ένα τρικ που χρησιμοποιούν πολύ συχνά οι make up artists. Αποφεύγετε λοιπόν καφέ, πορτοκαλί, nude και μουντές ή πολύ αχνές αποχρώσεις και επιλέγετε σκούρες κόκκινες, μοβ ή berry που είναι άλλωστε και huge trends τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε ακόμη:

To hair accessory της Kate Middleton είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και βρίσκεται σίγουρα σε κάποιο συρτάρι σας

Tο mani του weekend έχει glitter σε μια πρώτη πρόβα για τα Χριστούγεννα

Keywords
Τυχαία Θέματα