Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 23/11

Το πλεκτό φόρεμα όπως εξάλλου σας έχουμε πει πολλές φορές, είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να αποκτήσετε ένα. Στην αγορά θα βρείτε πολλά, είτε μονόχρωμα, είτε με ιδιαίτερα prints. Ταιριάζουν όλες τις ώρες της ημέρας και σε πολλές περιστάσεις, σας κρατούν ζεστές και είναι άνετα, βολικά και σικ.

Σε αυτό το trend έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα πλεκτό

φόρεμα από την εταιρεία matis, εφαρμοστό, που φτάνει μέχρι τη μέση της γάμπας, με τρουακάρ μανίκια, με καφέ και μαύρες ρίγες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη δερμάτινη πλεκτή ζώνη, μεταλλικά σφυρήλατα βραχιόλια σε ασήμι και χρυσό από το κατάστημα Funky Jewel στη Γλυφάδα, δαχτυλίδια Thease και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες με δέσιμο από αλυσίδα στον αστράγαλο Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές το Gold Deposit της MAC που χρησιμοποιήθηκε ως σκιά και ως highlighter, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Just A Pinch της MAC και στα χείλη το Satin Lipstick, Myth της MAC και από πάνω το High Simmer Lip Gloss Canary 5 της Bobbi Brown.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά με ένα ελαφρύ πιάσιμο στα πάνω με λίγο όγκο, ένα χτένισμα που μας ταξιδεύει στα 90’s και είναι υπέροχο, πολύ απλό και σικ. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε και εσείς.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ και τις εμφανίσεις τους για να δείτε πως έχουν φορέσει κατά καιρούς το πλεκτό φόρεμα. Σε διάφορα μήκη, από μονόχρωμο μέχρι ριγέ.

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και σίγουρα θα το επιλέγατε εσείς και αυτό που σας αφήνει τελείως αδιάφορες.

Μια ματιά ακόμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα