Μανικιούρ όμορφο σαν κόσμημα

To χρώμα που επιλέγετε να απλώσετε στα νύχια σας δεν είναι ποτέ τυχαίο. Εκπροσωπεί το συναίσθημα, την ιδιοσυγκρασία και τις προθέσεις σας. Αλλάζει με την ηλικία, τις εποχές και τις περιστάσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι το κόκκινο είναι αιώνιο και ότι τα τελευταία χρόνια το βαθύ μπλε αντικατέστησε το μαύρο που ήταν και παραμένει κλασικό.

Παράλληλα, τα κοσμήματα είναι η μεγάλη αγάπη κάθε θηλυκού. Έχουν γραφτεί τραγούδια γι’ αυτή την αγάπη και έχουν γυριστεί ταινίες. Διακριτικά ή πιο εξεζητημένα δεν έχει σημασία. Αυτό που προέχει είναι

να στολίζουν τα χέρια, τον λαιμό και τα αυτιά μας δίνοντας μια νότα κομψότητας ή πολυτέλειας.

Αυτό σημαίνει ότι είναι μια τέλεια ιδέα να συνδυάζουμε το mani με τα δαχτυλιδια μας δημιουργώντας μια κομψή αρμονία μεταξύ τους. Μια ιδέα που πραγματοποίησε η Korres σε ένα beauty & style project σε συνεργασία με την Πρηγιπώ. Επέλεξε τα έξι ωραιότερα χρώματα nail colors τα οποία έντυσαν μία κλασική συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων Πριγκιπώ, την Palette Collection, ορίζοντας με έναν πρωτότυπο τρόπο τη διάθεση της συλλογής για τη φετινή σεζόν.

Festive Red, Celebration Red, Indigo Blue, Winter Nude, Holographic Ash και Sequins Plum είναι οι αποχρώσεις που δένουν αρμονικά με δαχτυλίδια, κολιέ και σκουλαρίκια στους ίδιους all-time-classic κόκκινους και nude ή στους πιο επιβλητικούς και έντονους χρωματικούς τόνους, όπως το βαθύ μπλε.

Άλλωστε όλες θέλουμε ένα κόσμημα που να εκφράζει τη διάθεσή μας με το χρώμα του. Αυτά είναι αναμφισβήτητα τα απίθανα, χρωματιστά χειροποίητα δαχτυλίδια.

Από την άλλη επιθυμούμε και ένα χρώμα λαμπερό, με διάρκεια χωρίς τη χρήση λάμπας. Επίσης θέλουμε προστασία και φροντίδα ώστε τα νύχια να παραμείνουν υγιή.

Διαβάστε ακόμη:

Η πούδρα που ενυδατώνει την επιδερμίδα και πρέπει να δοκιμάσετε αν ταλαιπωρείστε από ξηρότητα

To hair accessory της Kate Middleton είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και βρίσκεται σίγουρα σε κάποιο συρτάρι σας

Keywords
Τυχαία Θέματα