Η νέα τάση θέλει κόντρα ξύρισμα στο πρόσωπο

Το ξυραφάκι σιγά σιγά εξαφανίστηκε από το νεσεσέρ της σύγχρονης γυναίκας αφού οι περισσότερες βρήκατε την ησυχία σας με το laser. Αυτό σημαίνει ότι δεν ξυρίζετε πλέον τα πόδια σας ή οποιοδήποτε άλλο σημείο όπως η περιοχή του μπικίνι και οι μασχάλες.

Είναι λοιπόν μάλλον ένα vintage εργαλείο ομορφιάς που σε μερικά χρόνια απλά θα το λέτε στα παιδιά σας όταν θα περιγράφετε συνήθειες των περασμένων χρόνων.

Φυσικά κατά καιρούς τα trends επανέρχονται, σε μια ανανεωμένη και σύγχρονη μορφή αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα και νόημα. Το ξυράφι λοιπόν τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και πάλι να κάνει την εμφάνιση του αλλά για να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο. Ναι πολύ καλά καταλάβατε. Μια νέα τάση θέλει να ξυρίζετε το πρόσωπο σας. Και δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Οι stars του παλιού Hollywood ακολουθούσαν τη συγκεκριμένη κίνηση ώστε να απολεπίσουν την επιδερμίδα τους σε βάθος.

Η αλήθεια είναι ότι το ξύρισμα εκτός από την αφαίρεση της τριχοφυΐας (στην περίπτωση των ανδρών) κάνει ουσιαστική απολέπιση ενώ παράλληλα και σύμφωνα με τους ειδικούς ανοίγει τους πόρους με αποτέλεσμα να εισχωρούν με μεγαλύτερη ευκολία τα προϊόντα περιποίησης που ακολουθούν αλλά και τα δραστικά συστατικά τους. Ταυτόχρονα αφού το δέρμα έχει απολεπιστεί και αποκτήσει έξτρα απαλότητα η ενυδατική κρέμα, ο ορός και το φον ντε τεν εφαρμόζονται με απίστευτη αποτελεσματικότητα.

Και αν έχετε στο μυαλό σας την απαγόρευση της μητέρας ή της γιαγιάς σας με τη δικαιολογία ότι οι τρίχες που θα βγουν μετά το ξύρισμα θα είναι πιο πυκνές και σκληρές έχουμε να σας πούμε ότι είναι μύθος. Οι facialists και οι δερματολόγοι ενημερώνουν ότι ο τρόπος ανάπτυξης της τρίχας σε κάθε γυναικείο οργανισμό είναι προκαθορισμένος οπότε η τριχοφυΐα θα είναι ίδια είτε ξυρίσετε το πρόσωπο σας είτε όχι.

Προσοχή: Όταν λέμε ξυραφάκι δεν εννοούμε το κλασικό και εκείνο που αγοράζετε από το super market. Θα πρέπει να το αναζητήσετε στα beauty καταστήματα ή σε μεγάλες ιντερνετικές ιστοσελίδες.

Διαβάστε ακόμη:

Βγάλτε τα πολύχρωμα μολύβια σας γιατί ήρθε η Άνοιξη

Αν έχετε μαύρα στίγματα στη μύτη η μαρέγκα θα σας σώσει (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα