Γυναίκα χωρίς όνομα: Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο!

Οι ανατροπές και οι εξελίξεις συνεχίζονται στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1,“Γυναίκα χωρίς όνομα”. Στο σημερινό επεισόδιο στις 18:30 θα παρακολουθήσουμε:

Η Μαρίνα πείθει τον Κωστή ότι πρέπει πάση θυσία να εκμεταλλευτούν την εξαφάνιση της Έλλης, προκειμένου η Κάτια να εξαναγκαστεί σε αποκαλύψεις για την τύχη του δικού τους χαμένου παιδιού. Κι ενώ ο κλοιός της αστυνομίας σφίγγει γύρω από τους πιθανούς υπόπτους που σχετίζονται με την Έλλη και την εξαφάνισή της, οι αποκαλύψεις για το παρελθόν της Μαρίνας συγκλονίζουν, αλλά και προβληματίζουν τη Μάρθα που αναρωτιέται για το αν θα πρέπει να μιλήσει
για όσα έμαθε. Την ίδια στιγμή, η Ρένα, έχοντας πειστεί πως δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά του Αντρέα απέναντι στην Κάτια, αποφασίζει να ενδώσει στο φλερτ του Σταύρου. Το ενδιαφέρον του Μιχάλη για την ανιψιά του, τον φέρνει για άλλη μια φορά, κοντά στη Μαρίνα, στην οποία αποκαλύπτει πως έχει αποφασίσει να χωρίσει με την Άννα, ξέροντας μέσα του ότι δεν πρόκειται ποτέ να την αγαπήσει όσο εκείνη.

Διαβάστε ακόμη:

Η απάντηση του Χρήστου Φερεντίνου στα δημοσιεύματα που θέλουν το DEAL να σταματά

Keywords
Αναζητήσεις
to simerino episodio deal
Τυχαία Θέματα