Δάφνη Μπόκοτα: “Ήμουν 28 χρόνια στην ΕΡΤ, με ενόχλησε που έφυγα έτσι γιατί…”

Η Δάφνη Μπόκοτα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη και μεταξύ άλλων, εξέφρασε το παράπονο της στην ΕΡΤ.

Αρχικά, αναφερόμενη στην τηλεόραση, εξομολογήθηκε: “Μου λείπει πολύ η τηλεόραση, μου λείπει η δουλειά γιατί ουσιαστικά δεν δουλεύω. Είμαι εκτός τηλεόρασης από το 2006. Εκτός δουλειάς είμαι λιγότερα χρόνια γιατί ήμουν στον Πειραιά αντιδήμαρχος”!

Στη συνέχεια αποκάλυψε

ότι δεν αποδέχτηκε προτάσεις που της έγιναν μετά το τέλος της συνεργασίας της με την ΕΡΤ, ενώ εξέφρασε και τη δυσαρέσκεια της για τον τρόπο που έφυγε από το κρατικό κανάλι: “Μετά την ΕΡΤ είχα προτάσεις, αλλά είχα κουραστεί πολύ και είχα ενοχληθεί από τον τρόπο που έφυγα από την ΕΡΤ, οποότε επέλεξα να μείνω λίγο στην άκρη”. Μάλιστα, έκανε γνωστό πως της προτάθηκε να κάνει talk show.

Η Δάφνη Μπόκοτα δήλωσε στη δημοσιογράφο πως έχουν υλοποιηθεί πολλές από τις ιδέες της, χωρίς όμως να συμμετέχει εκείνη: “Έχετε δει πολλές ιδέες μου χωρίς εμένα, έχω φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορώ να συζητήσω ιδέα μου. Πήγα σε κανάλι, συζήτησα μια ιδέα μου για μια εκπομπή μουσικής και την είδα λίγο πειραγμένη”.

Παράλληλα, δήλωσε: “Αν ήθελα μπορούσα να μείνω στην ΕΡΤ, αλλά θα ήταν λίγο αστείο να αντικρίσω τους συναδέλφους μου και να τους πω ότι έμεινα με άλλες συνθήκες. Ο λόγος που έφυγα από την ΕΡΤ ήταν για να πάρει κάποιος άλλος χρήματα, οποότε αν έχεις μια αξιοπρέπεια κάνεις στη μπάντα! Ήμουν 28 χρόνια στην ΕΡΤ, με ενόχλησε που έφυγα έτσι γιατί δεν υπήρχε λόγος, δεν είχα κάνει κάτι άσχημο”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η απάντηση του Χρήστου Φερεντίνου στα δημοσιεύματα που θέλουν το DEAL να σταματά

Keywords
Τυχαία Θέματα