Η αντίδραση της Μαρινέλλας στο περιστατικό με Κούγια-Λαζόπουλο: “Κάνε πίσω ρε”!

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου (02/03) το διαδίκτυο κατακλύστηκε από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επίθεση του Αλέξη Κούγια στον Λάκη Λαζόπουλο.

Στο Πρω1νό αναφέρθηκαν στον καβγά που είχαν οι δύο άντρες και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρουσιαστή, το περιστατικό έλαβε χώρα στο Αθηνών Αρένα το βράδυ της Παρασκευής (01/03).

Δεν πρόκειται για έναν μεγάλο καβγά, ούτε για ξυλοδαρμό και δεν έχουν κυκλοφορήσει σχετικά πλάνα, καθώς διήρκησε μόνο για κάποια δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως στην εφημερίδα Espresso, αναφέρεται πως στην παρέα του Λάκη Λαζόπουλου βρισκόταν και η Μαρινέλλα, η οποία επενέβη στο περιστατικό λέγοντας στον Αλέξη Κούγια: “Κάνε πίσω ρε”!

“Δεν υπάρχιε βίντεο γιατί αυτό διήρκησε κάποια δευτερόλεπτα. (…) Αυτό που φαίνεται να συνέβη είναι ότι ο Λαζόπουλος καθόταν μπροστά με τη Μαρινέλλα και μια παρέα γιατρών, ο Κούγιας καθόταν δύο σειρές πίσω και σε κάποια φάση σηκώθηκε, προσέγγισε τον Λάκη Λαζόπουλο, άρχισε να τον βρίζει και του είπε μεταξύ άλλων: “στο χρωστάω τρία χρόνια”! Τον έπιασε με τα χέρια του και με τα δάχτυλα του πίεζε το πρόσωπο.”, είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Μαρινέλλα και ο Αλέξης Κούγιας είναι κουμπάροι, από τον πρώτο γάμο του ποινικολόγου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου για την επίθεση από τον Αλέξη Κούγια

Keywords
Τυχαία Θέματα