Η Μέγκι “δίνει” την Εύη και τη Μικαέλα: «Δεν υπήρξε σεβασμός! Δε θα επικοινωνήσω γιατί…»

Καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day ήταν σήμερα, η Μέγκι Ντρίο, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM αλλά και τα μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο μέσω των social media.

Η Μέγκι είναι από τα πρόσωπα, που απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί και μετά το τέλος του παιχνιδιού, λόγω του απόλυτου του χαρακτήρα της.

Όταν ρωτήθηκε για τις δύο κολλητές της φίλες μέσα στο παιχνίδι, τη Μικαέλα Φωτιάδη και την Εύη Ιωαννίδου,

για τις σχέσεις των οποίων, έχουν ακουστεί πολλά, η πρώην παίκτρια του reality, απάντησε: «Μπορεί τώρα να έχουν μετανιώσει για τη συμπεριφορά τους στο GNTM, αλλά δεν φταίω εγώ! Εμένα με ενόχλησε το γεγονός ότι ανέφεραν πως εγώ τις επηρέασα. Εγώ μέσα στο παιχνίδι ήμουν πραγματικά αληθινή με αυτά τα δύο κορίτσια. Η τριάδα δε δημιουργήθηκε για να πουλήσουμε», υποστήριξε η Μέγκι.

Ενώ εν συνεχεία εξήγησε με ειλικρίνεια το λόγο που διαλύθηκε η επονομαζόμενη «τριάδα της φωτιάς»: «Είμαι ένας άνθρωπος που δε δίνει γενικά πολλές ευκαιρίες στη ζωή και ειδικά στα θέματα της φιλίας. Ζήσαμε πολλά πράγματα μέσα στο σπίτι και νόμιζα ότι θα υπήρχε κάποιος σεβασμός. Δεν υπήρξε όμως. Όχι, δεν πήρα τηλέφωνο την Εύη και τη Μικαέλα να τους ευχηθώ για τις γιορτές. Δε θα επικοινωνήσω όμως γιατί είδα κάποιες δηλώσεις που με στεναχώρησαν πάρα πολύ. Με τη Μικαέλα μιλάω λίγο παραπάνω, με την Εύη όμως δεν έχω καθόλου επαφή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Ελληνίδα μοντέλο είναι για πρώτη φορά έγκυος και ο σύντροφός της δημοσιεύει τον υπέρηχο!

Keywords
Τυχαία Θέματα