Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα του Χρήστου Βασιλόπουλου στο LA μετά το Nomads;

Επιστροφή στην καθημερινότητα για τον Χρήστο Βασιλόπουλο, αφού μετά τη συμμετοχή του στο Nomads, και έπειτα από τους τρεις μήνες που έζησε στη Μαδαγασκάρη, ο γνωστός ηθοποιός, συνεχίζει τη ζωή του από εκεί που την είχε αφήσει.

Ποζάρει στο φακό λοιπόν, φορώντας ένα τζιν παντελόνι κι ένα εντυπωσιακό σακάκι, και ανακοινώνει για την καθημερινότητά του πλέον έξω από το παιχνίδι, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε

στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Επιστροφή στην κανονική ζωή, 3 μήνες μετά το Nomads 2! Φορώντας ρούχα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, γνωρίζοντας τι ώρα είναι! Είναι ώρα για εμένα να επιστρέψω στο κανονικό μου βάρος, τρώγοντας σαν τέρας και μετά πηγαίνοντας για προπόνηση! Μου έλειψε η οικογένεια του Bjj, μου έλειψε το LA!»

Δείτε την ανάρτησή του εδώ:


View this post on Instagram

Back to normal life ,after 3 months @nomadsant1 !Wearing clothes ,dealing with technology,knowing what time it is.I lost almost 30 pounds and it’s time for me to gain back my lost weight ,by eating like a monster!Eat and go back to training @jogcenter !i missed my BJJ family @jorgesioliveira ,missed LA!

A post shared by Christos Vasilopoulos (@vasilo1) on Jan 2, 2019 at 1:19am PST

Διαβάστε επίσης:

Τόνια Σωτηροπούλου για τις πλαστικές επεμβάσεις: “Αισθάνομαι ευγνώμων γι΄αυτό που βλέπω στον καθρέφτη μου…”

Keywords
Τυχαία Θέματα