Το μυστικό της Khloe Kardashian για τέλειο και κυρίως λαμπερό δέρμα

Όπως είπαμε οι αδερφές Kardashian θα μας απασχολήσουν και φέτος. Άλλωστε δεν μας αφήνουν σε ησυχία αφού με την πρώτη ευκαιρία (σχεδόν καθημερινά δηλαδή) έχουν και κάτι να δηλώσουν ή να αποκαλύψουν είτε όσο αφορά την προσωπική τoυς ζωή είτε για την ρουτίνα ομορφιάς τους. Κι εδώ ακριβώς έρχεται η Khloe Kardashian να μας αποκαλύψει το μικρό μυστικό της για τέλεια και λαμπερή επιδερμίδα.

Και είναι ένα απλό και καθημερινό. Κάτι που όλες οι συνηθισμένες γυναίκες μπορούν να ακολουθήσουν. Τώρα μεταξύ

μας, δεν θα αποκτήσετε ακριβώς το δέρμα της αφού όπως καταλαβαίνετε tην επιδερμίδα της φροντίζουν οι καλ;yτεροι facialists του Hollywοod. Παρ’ όλα αυτά η βραδυνή ρουτίνα ομορφιάς της έχει ενδιαφέρον και σίγουρα καλό θα σας κάνει αν την αντιγράψετ.

Η Khloe τονίζει ότι το σημαντικότερο όλων είναι η ενυδάτωση και μόνο αυτή. Κάθε βράδυ λοιπόν, ανελλιπώς απλώνει σε πρόσωπο και σώμα το λάδι Bio Oil. Τόσο στο πρόσωπο όσο και λαιμό (δεν τον ξεχνά ποτέ αφού εκεί φαίνονται όλα). Χαριτολογώντας λέει ότι γυαλίζει και γλυστρά ολόκληρη αφού το απλώνει από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Τα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που περιέχει φροντίζουν την επιδερμίδα, προσφέρουν την υγρασία που έχει ανάγκη και παράλληλα μια μοναδική λάμψη.

Η Khloe τονίζει ότι το θέαμα δεν αρέσει και πολύ στον σύντροφο της κάθε βράδυ αφού μάλλον μοιάζει σαν τρελή. Παρ’ όλα αυτά δεν πτοείται αφού γνωρίζει ότι με την συγκεκιμένη διαδικασία συντηρεί τη λάμψη και την απαλότητα στο δέρμα της το οποίο ταλαιπωρεί ιδιαίτερα με το καθημερινό βαρύ μακιγιάζ.

Νομίζω μας αρέσει η συγκεκριμένη συνήθεια και λέμε την ακολουθήσουμε. Ίσως όχι σε τόσο υπερβολικό βαθμό. Μπορούμε να περιοριστούμε στο πρόσωπο, το λαιμό, τα χέρια και τα πόδια. Η αλήθεια είναι ότι να είναι κανείς λαδωμένος καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας είναι λιγάκι περίεργο. Όσο ξηρό κι αν είναι το λάδι και όσο εύκολα κι αν απορροφάται, λάδι είναι…

Διαβάστε ακόμη:

Η Isla Fisher και η δραματική, στην κυριολεξία, αλλαγή στα μαλλιά της

Η κακή συνήθεια στη ρουτίνα ομορφιάς που πρέπει να σταματήσουμε φέτος

Keywords
Τυχαία Θέματα