Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/1

Δεν υπάρχει πιο εύκολο και εντυπωσιακό ρούχο από την ολόσωμη φόρμα, το jumpsuit δηλαδή, αφού μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες, από το πρωί έως το βράδυ, όλες τις εποχές και το κυριότερο να κολακεύει όλα τα σώματα. Στην αγορά θα βρείτε πολλές, από μονόχρωμες, μέχρι με ενδιαφέροντα prints.

Σε αυτήν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με μια δημιουργία της εταιρείας Access, μια ολόσωμη off

white στράπλες φόρμα σε στενή γραμμή.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα λεπτό μεταλλικό τσόκερ – κολιέ διακοσμημένο με γκρι και λευκά κρύσταλλα από την εταιρεία Art Wear Dimitriadis και ένα ζευγάρι ροζ σατέν ψηλοτάκουνα πέδιλα, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Soft Glam της εταιρείας Anastasia Beverly Hills, τις γυαλάδες με το Livin’ The Highilight, J201 Radiant, Jennifer LopezXInglot, το κραγιόν Luxe Matte Lip Color, Nude Realith της Bobbi Brown και από πάνω για έξτρα λάμψη το Highlighter Stick, Holographic Halo της Nyx.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με γυριστές άκρες και χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που σας προτείνουμε να ακολουθήσετε κι εσείς αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές από τις ωραιότερες ολόσωμες φόρμες που έχουν φορέσει κατά καιρούς οι αγαπημένες μας celebrities και bloggers που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους και μας αρέσουν πολύ οι εμφανίσεις τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε στην εξής ερώτηση… Ποιο look από τα παρακάτω σας αρέσει πολύ και θα το υιοθετούσατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/1

Keywords
Τυχαία Θέματα