Αν αποφασίσατε να κόψετε τα μαλλιά σας σε μακρύ bob βρείτε αυτό που σας ταιριάζει

Ε ναι λοιπόν, τώρα έχετε ένα λόγο να κόψετε τα μαλλιά σας: Ήρθε το 2019 και πρέπει να κάνετε μια αλλαγή. Και αυτή πρέπει να είναι ένα μακρύ bob. Το μεγαλύτερο trend και της φετινής χρονιάς αλλά σε μήκος τέτοιο που να σας βολεύει. Γνωρίζω ότι θέλετε να τα μαζεύετε αλλά και όταν τα έχετε κάτω να είναι chic και εύκολα στο styling.

Οι celebrtity hairstylists έχουν φροντίσει να μας ενημερώσουν για εκείνα που ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου ξεχωριστά. Και οι διασημότητες το έχουν ήδη υιοθετήσει. Θα τις δούμε στη συνέχεια. Εσείς το μόνο που έχετε

να κάνετε είναι να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας και να βρείτε εκείνο που σας ταιριάζει.

Rosie Huntington-Whiteley: Είναι η απόδειξη ότι το μακρύ bob δείχνει τέλειο ακόμα και αν έχετε λεπτά μαλλιά. Ειδικά αν κάνετε χωρίστρα στο πλάι όπως η Whiteley είναι ονειρεμένο. Χρησιμοποιείστε μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα για να φορμάρετε τις άκρες με φορά προς τα έξω δημιουργώντας ένα 60’s look.

Bella Hadid: Πιο μακρύ και με περισσότερο όγκο που μας παραπέμπει στα 80’s. Είναι ίσως το πιο cool look της σεζόν. Οι αφέλειες χαρίζουν μια παιδικότητα και θηλυκότητα ταυτόχρονα.

Mila Kunis: Η βαθιά χωρίστρα στο πλάι και το sleek style είναι ότι ωραιότερο για τις βραδινές εμφανίσεις χωρίς να είναι τρομερά στυλιζαρισμένο.

Alexa Chung: Με λίγη ποσότητα dry shampoo ή κρέμα φορμαρίσματος μπορείτε να πετύχετε το τέλειο look. Κάντε χωρίστρα στη μέση και βάλτε τα μαλλιά σας στα πλάγια πίσω από τα αυτιά αφήνοντας μερικές τούφες ανέμελες.

Jennifer Lawrence: Το μακρύ bob δείχνει υπέροχο στα πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά. Είναι δύσκολο να πετύχετε βέβαια το χρώμα αν δεν έχετε ήδη ανοιχτή βάση και επίσης θέλει πάρα πολύ φροντίδα. Σκεφτείτε το πολύ. Το χρώμα όχι το κούρεμα.

Emma Stone: Η φράντζα στο πλάι χαρίζει ένα ιδιαίτερα γοητευτικό αποτέλεσμα. Επίσης δείχνει τέλεια όταν τα μαζεύετε.

Chrissy Teigen: Ο προσωπικός της hairstylist, Jen Atkins, δημιούργησε το συγκεκριμένο τέλειο bob. Η βαθιά χωρίστρα στο πλάι και οι κυματισμοί είναι ότι καταλληλότερο για το στρογγυλό πρόσωπο της Teigen.

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα eyeliner για τέλεια γραμμή χωρίς μουντζούρες και ατέλειες

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε έξτρα ενυδατωμένη επιδερμίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα