Η Μαρία Κορινθίου έβαψε τα μαλλιά της: Δείτε την για πρώτη φορά ξανθιά!

Η Μαρία Κορινθίου θα ενσαρκώσει το ρόλο της «Κατερινιώς» στη παράσταση «Η Νεράιδα και το παλικάρι». Ένα ρόλο που αγαπήσαμε μέσω της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον κινηματογράφο και έχουμε ταυτίσει με εκείνην.

Η απορία όλων ήταν αν η Μαρία Κορινθίου θα έβαφε τα μαλλιά της ξανθά για τις ανάγκες του ρόλου, κάτι που τελικά και έκανε. Το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στην εβδομάδα μόδας και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα τουρμπάνι, ώστε να κρύψει την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της. Εντούτοις, οι δημοσιογράφοι

κατάλαβαν ότι η ίδια έβαψε τα μαλλιά της ξανθά για τις ανάγκες του ρόλου της και δεν δίστασαν να την ρωτήσουν για το γεγονός.

Θέλοντας να το αποφύγει όμως, απάντησε: «Λοιπόν είναι ώρα να φύγω, είναι ώρα να πηγαίνω, θα τα πούμε θα τα δούμε … θα δούμε»! Τελικά η αποκάλυψη έγινε μέσω του περιοδικού Down Town, κάθως η Μαρία Κορινθίου πόζαρε για πρώτη φορά ξανθιά για το εξώφυλλο του περιοδικού. Μάλιστα, στον τίτλο, γράφει: «Σοκάρομαι όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη». Όπως θα δείτε είναι μια τεράστια αλλαγή, η οποία ταιριάζει στη Μαρία!

Να σας θυμίσουμε πως παλαιοτερα, είχε δηλώσει: «Θα κάνω το Κατερινιώ. Που το έχει υποδυθεί η Αλίκη. Που έχει γραφτεί για την Αλίκη. Τι πως νιώθω; Αλίκη είναι αυτή. Θα έχω παλικάρι τον Παναγιώτη Πετράκη. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τα άκουσε η Κατερίνα Παπουτσάκη που έκανε τη ζωή της Αλίκης. Ένας ηθοποιός ποτέ δεν πάει να κάνει κάποιον άλλο ηθοποιό. Ποτέ. Τον ρόλο ναι. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη».

Δείτε το εξώφυλλο που εξασφάλισε πρώτο το zappit.gr:

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Μενεγάκη: “Έχω κάνει τη διαδρομή μου κι έχω εντοπίσει τα λάθη μου…”

Keywords
Τυχαία Θέματα