“Λύγισε” η Μαρία Ιωαννίδου: “Ήμουν σε καταστολή, περνούσα το δράμα μου”!

Η Μαρία Ιωαννίδου πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Μαριχουάνα Stop” και με αφορμή το νέο της επαγγελματικό βήμα, βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη μας.

Αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης, τονίζοντας την αγάπη που δέχτηκαν από τον κόσμο, αλλά και τη συγκινήση που ένιωσε που ανέβηκε στη σκηνή με αυτό το έργο, που τη γύρισε πίσω στα νιάτα της.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Βάλαρη που μου έδωσε την ευκαιρία να επανέλθω και να συναντήσω το κοριτσάκι εκείνο… των 17 με 18 χρονών, γιατί πίστεψε σε εμένα. Ήμουν

σε καταστολή, περνούσα το δράμα μου, τα οικονομικά μου προβλήματα και έρχεται ο Βάλαρης στην ζωή μου… Μου έδωσε ζωή, ανανεώνεται η καριέρα μου η ζωή μου… Και όπως είπε και κάποια θα με τρώτε στη μάπα πολλά χρόνια ακόμα.», ανέφερε συγκινημένη.

Φυσικά, δεν έχασε τι χιούμορ και τη ζωντάνια που τη διακατέχει, γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια της συζήτησης της με τη Φαίη, εξομολογήθηκε: «Το ακόμα με σκοτώνει… Ακόμα χορεύει, ακόμα τραγουδά… Δεν υπάρχει ηλικία… Δε θέλω να το κάνω θέμα Φαίη μου! Θα αισθάνομαι ενοχές που μεγάλωσα; Έλεος! Και μεγαλώνω ωραία και σηκώνω και το πόδι μου ψηλά;»! Το είπε και το έκανε! Σήκωσε το πόδι της ψηλά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και η Φαίη έμεινε “άφωνη”!

Μάλιστα, λίγο πτιν το τέλος της εκπομπής σηκώθηκε και… έριξε τη ζεμπεκιά της!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

“Άφωνη” η Φαίη με την καλεσμένη της στο Πρω1νό-Δεν φαντάζεστε τι έκανε!

Keywords
Τυχαία Θέματα