ΜiRo: Οι τάσεις που ξεχωρίσαμε στο show τους στην 24η AXDW

Η Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ με ένα υπέροχο show από τους MiRo. Το σχεδιαστικό δίδυμο παρουσίασε μια ακόμα εκπληκτική κολεξιόν και συγκεκριμένα τη φθιονοπωρινή/χειμερινή τους κολεξιόν για το 2019/2020.

Όλος ο χώρος της επίδειξης είχε ντυθεί στα κόκκινα για να υποδεχτεί τις νέες τάσεις που θα παρουσίαζαν οι σχεδιαστές. Οι MiRo

χρησιμοποίησαν ως έμπνευσή τους το κόκκινο χρώμα που υπήρξε σε μεγάλο βαθμό και στα ρούχα των μοντέλων.

Τι είδαμε στο show
Oι σχεδιαστές μας έδειξαν τουαλέτες και φορέματα αλλά και κοστούμια συνδυασμένα με κομψά παλτό. Η συλλογή τους είχε γυναικεία και αντρικά ρούχα, όπως πάντα, και οι αποχρώσεις που κυριάρχησαν ήταν το μαύρο, το κόκκινο, το μοβ, το λευκό και το ασημί, μια απόχρωση που είναι πολύ δημοφιλής αυτή τη σεζόν. Οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν και το βελούδο σε κάποια ρούχα τους αλλά και διαφάνειες, metallics, κρόσια αλλά και άλλες αστραφτερές λεπτομέρειες.

Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα ποιες τάσεις ξεχωρίσαμε εμείς!

#Φωτιά στα κόκκινα
Τα κόκκινα φορέματα του οίκου ήταν από τα πιο ωραία που είδαμε σε όλη την Εβδομάδα Μόδας. Αυτό το κόκκινο της φωτιάς θα είναι η απόλυτη τάση της σεζόν και γι’αυτό προμιθευτείτε τουλάχιστον ένα φόρεμα ή ένα πουλόβερ σε αυτή την απόχρωση.

#Koμψά παλτό και σακάκια
Το βελούδο κυριάρχησε στα παλτό και οι σχεδιαστές φρόντισαν ώστε το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί επίσης!

#White is always a must!
Τα νυφικά φορέματα του οίκου μας άρεσαν πολύ και ακόμα περισσότερο μας άρεσε που είχαν κάτι να πουν, είχαν χαρακτήρα και πολύ στιλ!

#Μοβ! Μοβ! Μοβ!
Το μοβ είναι ένα χρώμα που λατρεύουμε φέτος και χαιρόμαστε που το ίδιο κάνουν και οι σχεδιαστές καθώς το επέλεξαν για πολλά looks στο show τους.

Διαβάστε ακόμα: Zuhair Murad: Οι υπέροχες τουαλέτες που παρουσίασε στην ελληνική Εβδομάδα Μόδας AXDW

Keywords
Τυχαία Θέματα