Αν ετοιμάζεστε να ντυθείτε νύφη πρέπει να μάθετε τα προϊόντα μακιγιάζ του wedding make up look της Gwyneth Paltrow

Το νυφικό μακιγιάζ είναι μεγάλη υπόθεση αφού ο γάμος είναι η σημαντικότερη μέρα στη ζωή κάθε γυναίκας και θέλει να είναι κάτι περισσότερο από υπέροχη. Για όλες τις γυναίκες, ακόμα και για την Gwyneth Paltrow η οποία παντρεύτηκε τον τηλεοπτικό παραγωγό Brad Fulchuk στις 29 Σεπτεμβρίου και εμπιστεύτηκε το wedding make up look της στην make up artist Gucci Westman.

Όπως ήταν φυσικό χρησιμοποίησε

προϊόντα από τη σειρά της Paltrow που ονομάζεται Goop αλλά και την Westman Atelier που έχει λανσάρει η make up artist.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις 2 Νοέ, 2018 στις 7:23 πμ PDT

Οι φωτογραφίες από την μέρα του γάμου δημοσιοποιήθηκαν ένα μήνα μετά στο goop.com συμπεριλαμβανομένων και κάποιες όπου η Westman δημιουργεί το make up της Paltrow τη στιγμή που ο διάσημος hairstylist Orlando Pita επιμελείται το χτένισμα της Cameron Diaz που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τη νύφη.

Η Westman μοιράστηκε τις στιγμές με post στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Και εκμυστηρεύτηκε ότι πριν ξεκινήσει το μακιγιάζ άπλωσε την ενυδατική κρέμα Goop by Juice Beauty Revitalizing Day Moisturizer και το λάδι προσώπου Enriching Face Oil.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gucci Westman (@gucciwestman) στις 2 Νοέ, 2018 στις 11:14 πμ PDT

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το Westman Atelier Super Loaded Tinted Highlight σε ζυγωματικά και βλέφαρα για να δημιουργήσει μια λάμψη σχεδόν εσωτερική. Μετά εφάρμοσε δύο διαφορετικές αποχρώσεις του φον ντε τεν Vital Skin Foundation Stick ώστε να πετύχει τον τέλειο τόνο.Άπλωσε την απόχρωση Biscuit του Face Trace Contour Stick στο σημείο που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά και το Beauty Butter Powder Bronzer στο μέτωπο και τη γέφυρα της μύτης. Τέλος χρησιμοποίησε το Baby Cheeks Blush Stick με δύο τρόπους: αρχικά στα ζυγωματικά και στη συνέχεια στα χείλη για έξτρα ζουμερό αποτέλεσμα.Αν και μάθαμε ακριβώς τα προϊόντα που χρησιμοποίησε δεν είδαμε ποτέ πολύ κοντινά πλάνα της Gwyneth Patrow μόνο κάποια μακρινά με τον σύζυγο της και την κόρη της Apple.Διαβάστε ακόμη:Τα βερνίκια νυχιών με glitter δεν είναι μόνο για τις γιορτέςΔείτε τι θα κάνετε σήμερα το βράδυ για έχετε το πρωί απαλά και υπέροχα πόδια
Keywords
Τυχαία Θέματα