Η εξομολόγηση της Μαριάντας Πιερίδη: “Είναι μεγάλο το φορτίο που κουβαλάω. Ξεκινώντας από το 1995 μέχρι…”

Η Μαριάντα Πιερίδη είναι δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σήμερα, η τραγουδίστρια έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο προφίλ της, με αφορμή τις καταγγελίες που γίνονται τις τελευταίες μέρες και αφορούν σε πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου.

Η Μαριάντα Πιερίδη χωρίς να θέλει να διευκρινίσει καταστάσεις και να αναφερθεί σε συγκεκριμένα περιστατικά, έγραψε για τα όσα συνάντησε στη δική της επαγγελματική πορεία.

“Είναι μεγάλο το φορτίο που κουβαλάω. Ξεκινώντας από το 1995 μέχρι πρόσφατα. Πάντα κάτι με συγκρατούσε και με βοηθούσε όλα αυτά τα χρόνια, να λύνω θέματα «τέτοιου είδους» όσο γίνετε πιο άμεσα, χωρίς θόρυβο αλλά με μεγάλο ψυχικό και οικονομικό κόστος. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου για να έχω ψυχική ηρεμία. Και πάντα προσπαθούσα να έχω μια μικρή «καβάτζα» για τον-την επόμενο-νη που θα αναγκαστώ να πω «όχι» ή «ως εδώ». Και πάντα όταν τελείωναν τα αποθέματα ξεκινούσα πάλι και πάλι από την αρχή. Χωρίς θόρυβο, χωρίς πανικό. Έκανα και λάθη. Ναι. Ξεφεύγεις από την Σκύλλα και σε αρπάζει η Χάρυβδη. Είναι θέμα επιλογής και ευτυχώς όχι πάντα. Δρόμος γεμάτος εμπόδια και βαθιές λακούβες αυτή η δουλειά, όπως και η ίδια η ζωή. Και αν θες να περπατάς μπροστά στα φώτα με το κεφάλι ψηλά, χωρίς ταμπέλες στο κούτελο και να κοιμάσαι καλά τα βράδια, αυτή είναι η διαδρομή αν με ρωτάς.
Φοράς το μεγαλύτερο σου χαμόγελο και προχωράς χωρίς να αφήνεις τα «μήπως» σου να γίνουν «δεν έπρεπε»”.

Δείτε τη δημοσίευσή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIADA PIERIDI SOI (@mariada.s.pieridi)

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Χατζίδου: “Εμφανιζόταν συνέχεια μπροστά μου κι ήταν κάτι που με άγχωνε πάρα πολύ”

Γεννάει τις επόμενες εβδομάδες και μας δείχνει το υπερηχογράφημα της κόρης της! 

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα